Ati mai auzit de asa ceva? Da, anul trecut cand am transformat pentru 3 zile statia de metrou Unirii 1 in “Livada de Fotografii”, aici puteti vedea ce frumos a fost: http://www.orasul.ro/expozitiifoto/view/livada-de-fotografii.html

Fotografiile tiparite si cele in format electronic au fost donate Muzeului Municipiului Bucuresti

Livada de Fotografii

Vom transforma pentru 3 zile Pasajul Universitatii in “Livada de Fotografii“.

Cand?

In perioada 9-12 iunie va invit in Pasajul Universitatii sa vizitati “Livada de Fotografii“.

Vernisaj Livada de fotografii joi 9 iunie ora 19.00 Pasajul Universitatii.

Cu ce?

Veniti cu fotografii facute in Bucuresti, format maxim 10×15 (cm) iar noi ti le expunem in livada, cu cat mai multe cu atat mai bine, poti veni cu oricate.

Fotografiile pot fi cu orice din Bucuresti, chiar si cu voi in scene de familie, puteti trece pe fotografie numele vostru, adresa de web sau de email, orice doriti. Cine doreste poate scrie pe spatele fotografiei un gand pentru oras.

Ce se va intampla cu fotografiile?

La sfarsitul expozitie toate fotografiile vor fi donate Muzeului Municipiului Bucuresti. Astfel, vom contribui cu totii la crearea unei arhive cu fotografii ale Bucurestiului, iar peste ani si ani probabil se vor face expozitii gen “Trecut-au Anii” cu fotografiile noastre J.

Va fi o fresca a Bucurestiului actual, la sfarsitul secolului XIX se dadea “Un leu pentru Ateneu”, haideti sa dam “O fotografie pentru Bucuresti”.

Daca trimiti fotografiile si in format electronic la [email protected] ele vor fi publicate pe www.orasul.ro in galeria expozitiei “Livada de Fotografii

Nu uita sa-ti inviti si prietenul in livada sa vina la “plantat” fotografii

Partener media, Radio Romania International, Radio Romania Cultural

Cum functioneaza “Livada de Fotografii”

1. printezi fotografiile, format maxim 10x15cm (9×13, 10×15) Poti scrie pe ele numele tau, blogul sau pagina ta de internet

2. scrii pe spate un gand despre Bucuresti si numele tau (optional)

3. pui fotografiile in urnele speciale din locurile de colectare (vezi mai jos) sau veniti cu ele la montajul expozitiei, joi 9 iunie ora 18.00 in Pasajul Universitatii. Vei primi fasii de plastic cu banda adeziva la ambele capete pentru agatat fotografiile pe stalpii pasajului.

Puncte de colectare

Puteti pune fotografiile tiparite, pana pe data de 8 iunie 2011, in urnele din:

Haideti sa facem aceasta expozitie inedita.

Haideti sa lasam urmasilor imaginea Bucurestiului asa cum o vedem noi.

Haideti!
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255
www.orasul.ro