Mai – iulie 2011

PAVILION UNICREDIT Internship este un program full-time ce dureaza maximum 12 saptamini (cu posibilitatea de prelungire) si nu include remuneratie (exceptand plata transportului). Lucrul in cadrul centrului de arta si cultura contemporana PAVILION UNICREDIT, precum si oportunitatea de a face parte din echipa ce editeaza revista PAVILION si organizeaza BUCHAREST BIENNALE va ofera posibilitatea de a examina rolul, functia si activitatea unei palete largi de profesionisti din domeniul cultural, precum si rolul si functia unei institutii.
Experienta si cunostintele acumulate pot constitui un bagaj informational ce poate ajuta in constructia unei viitoare cariere.

Un intern trebuie sa fie muncitor, meticulos, cu initiativa si interesat de cultura contemporana. Suntem o institutie mica, non-profit, ceea ce inseamna ca toata lumea este implicata in intreaga activate a centrului. Un intern trebuie sa asiste in sarcinile administrative, cruciale pentru functionarea organizatiei, cum ar fi ambalarea si trimiterea corespondentei, descarcarea cutiilor si rezolvarea diverselor sarcini. Toti membrii echipei sunt implicati in mod egal in aceste activitati, pe care nu le consideram mai putin importante decat cercetarea sau editarea. Incurajam in mod deosebit cererile din partea celor interesati de a afla mai  multe despre management cultural si practici curatoriale.

Alte atributii pot include o combinatie dintre urmatoarele:
Cercetare (pentru idei de articole, expozitii sau proiecte)
Administrative (ajutor in strangerea de fonduri, instalare etc.)
Distributie (ajutor in plasarea revistei in mai multe locatii si cresterea numarului de abonati)
Marketing (ajutor in realizarea comunicatelor de presa, in organizarea evenimentelor etc.)

Data de incepere
30 aprilie 2011

Durata
12 saptamani
1 post disponibil

Program
Part time (Marti – Duminica, 14.00 – 19.00, o duminica/luna 14.00-19.00)

Eligibilitate
Studenti sau absolventi de invatamint superior cu foarte bune cunostinte de limba engleza, abilitati de lucru pe computer si dorinta de a lucra in management cultural/curatoriat.
Centrul incurajeaza aplicatiile din toate domeniile academice.
Cunoasterea limbii romane si engleze este o conditie obligatorie.

Selectie
Va rugam sa trimiteti un cv si un eseu de o pagina care sa motiveze alegerea dvs. de a lucra cu noi si ce urmariti prin aceasta experienta. Datorita numarului mare de cereri cu care ne confruntam in general, ne rezervam dreptul de a raspunde doar celor selectati. Utilizarea jargonului corporatist (cuvinte precum “eficienta”, “productivitate”, “produs”, etc.) este descurajat.
Emaill: [email protected]

Termen limita de aplicare
30 aprilie 2011

PAVILION UNICREDIT center for contemporary art & culture

Sos. Nicolae Titulescu 1 (Piata Victoriei) Bucharest  011131 Romania

T: + 4 031 103 4131
E: [email protected] www.pavilionunicredit.ro
Facebook: www.facebook.com/pavilionjournal

— PAVILION UNICREDIT este un centru pentru arta si cultura contemporana, un spatiu independent work-in-progress, spatiu de productie si cercetare a vizualului, a discursivului si a performativului. Este un spatiu al gandirii critice  care promoveaza o întelegere implicata socio-politic a artei si a institutiilor culturale.