Recital Liszt la Mogosoaia

Continua seria recitalurilor exeptionale de la Palatul Mogosoaia

Sambata, 16 aprilie 2011, ora 15.00, pianistul Lucian Velciu, castigator a numeroase competitii, propune melomanilor un regal Liszt.

Din creatiile marelui compozitor maghiar, de la a carui nastere se implinesc 200 de ani, in sala Scoartelor din palatul Mogosoaia, vor rasuna: Sonata in si minor si doua studii transcedentale.

Intrarea este libera.

Parteneri media: Senso tv, calendarevenimente.ro, diseara.ro, artactmagazine.ro, modernism.ro.

“Muzica la Palatele Brâncoveneşti”

Stagiune muzical – camerală organizată la Palatul Mogoşoaia

Eveniment de excepţie la Palatul Mogoşoaia. Artişti importanţi ai scenei româneşti: pianista Ilinca Dumitrescu, soprana Raluca Oprea şi fagotistul Vasile Macovei, vă invită la o seară de neuitat.
În Duminica Floriilor de la ora 17, în sala Scoarţelor din Palatul Mogoşoaia, vor răsuna opusuri de: Franz Liszt şi Mihail Jora, creatori de la a căror naştere se împlinesc 200, repectiv 120 de ani.
Recitalul se înscrie în cadrul Stagiunii “Muzica la Palatele Brâncoveneşti”, ediţa a III a, eveniment organizat de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, organizate de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, opţional, se va asigura transport de la Piaţa Chibrit, staţia de metrou 1 Mai, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 6 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.

Intrarea liberă

Parteneri: Biborţeni

Partenerii media: Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, TVR Cultural, N24Plus, Port.ro, Şapte seri, TVRM Educaţional, Diseară.ro, SensoTv, Observator cultural, Liternet.ro, Onlinegallery.ro, Modernism.ro, Calendar evenimente şi Art Act Magazine.

Manager – Director general,

Bogdan Cornel Popa

CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI

Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului

Strada Valea Parcului 1, Mogosoaia, Ilfov

Telefon 021-3506620, fax 021-3506618

Nr. 1095/12.04.2010