N-ai vrea sa fii tu primul dintre experimentaliști care își leagă numele de un loc deja încărcat de istorie urbană? Ai șansa să intri în istoria Bucureștiului anului 2011 www.bucharestbyhand.ro devenind arhitectul virtual al unor locuri precum Palatul Ghika construit pe la 1800 și ctitorit de Grigorie Dimitrie Ghica, primul domn pamântean după fanarioți, sau Gara Obor, în care, din 1900, trag  trenurile care vin de la mare. Sau pur și simplu termină tu lucrările la Stadionul Lia Manoliu 🙂

„Petrecerea copacilor” - Alex Gâlmeanu

„Un altfel de Phoenix” - Noper

Și acestea nu sunt singurele locuri interesante în care creația ta poate să inspire și alți experimentaliști.  Dar și tu la rândul tău te poți lăsa inspirat în continuare de „Petrecerea copacilor” a lui Alex Gâlmeanu, „Misterele comunicării” al lui Yvat, „Plimbare la șosea” al lui Dragoș Bucurenci sau „Un altfel de Phoenix” al lui Noper. Ai ghicit?

Oricum, dacă descoperi în capitala virtuală locuri arhicunoscute, precum Grozăvești sau Arenele Romane, văzute altfel prin ochii altor experimentaliști, nu ezita să dai share pentru prietenii tăi și like pentru a te trasforma într-un cetățean virtual respectat.

Bucureștiul are nevoie de tine la reconstrucția virtuală pentru că multe dintre clădirile de patrimoniu au fost uitate, o grămadă de parcuri intebelice sunt nedescoperite iar străzi le și-au pierdut farmecul…pietonilor.

Așa că ai destule motive să fii tu primul care adaugă o lucrare la… (muzeul Zambaccian, strada Antiaeriană sau Lacul Ciurel…) pe Bucharest by Hand www.bucharestbyhand.ro .

Și nu uita sfatul nostru: lasă experimentalistul din tine să iasă în oraș!

Grolsch salută inovatorii şi temerarii! “Berea oficială a artelor contemporane” în Europa şi peste ocean promovează arta şi măiestria în toate formele ei.

vezi și:

Bucureștiul la plural, Bucureștii la singular

Bucureștiul trăit de tine