Marți, 8 martie, ora 20:00
Club Expirat, str. Brezoianu, nr. 4, București
Lansare de carte și licitație ad-hoc!

În virtutea publicației Carte – Obiect – Consum, am adunat tot felul de obiecte care au condus la lux, supraconfort și o anti-cură de slăbit. Pentru a inversa procesul, vrem să scăpăm de ele și de câteva din cele 45 de exemplare ale publicației (numerotate și semnate, desigur). Licitația este democratică și deschisă, așa că vom pune la bătaie și alte lucruri de valoare și non-valoare, dacă doriți. Subtilizați bibeloul de porțelan din vitrina bibliotecii mamei, dar veniți și cu ceva mai original care să ridice standardele (nu știm dacă bibeloul va strânge mulți bani, dar cum acesta se licitează și pe okazii .ro, de ce nu?). Iată, deci, fapta umanitară care ne va aduna pe toți. După aceea (sau între timp), vom sărbători dezrobirea de obiect printr-un alt fel de consumerism. Party like it’s Tuesday night!

“Biscuiţii au forma mâinii copilului pentru care au fost făcuţi, lumânările parfumate sunt singurele care pot schimba ceva în viaţa noastră, coperta are supracopertă, periuţa de dinţi este un lux pentru că emite pretenţia de a fi folosită dupa fiecare îmbucătură, monedele sunt şi ele duşmanul banilor – nici nouă nu ne mai ajunge oraşul, vrem pădurea-bonsai înghesuită în rezervor – vreau să (te) consum.” – Claudiu Cobilanschi

„Carte – Obiect – Consum” este produsă de studenți ai departamentului Foto-Video, cu un intro de Claudiu Cobilanschi și cu sprijinul financiar al Universității Naționale de Arte, București.

[scribd id=50270468 key=key-1cizu4t24vy16f8uh1bn mode=list width=600]