Olivia Nițiș (curator&art critic, Vice-President of Experimental Project Association) ne semnalează două evenimente dinamice și irepetabile care se repetă totuși în prezentare:

Galeria Calina va invita la vernisajul expozitiei Cometa, semnata Carmen Acsinte. Ca de fiecare data propunerile curatoriale ale Oliviei Nitis la Galeria Calina sunt insotite si de o actiune la vernisaj realizata de curatoare impreuna cu artisul/artista. Asadar, doar in seara deschiderii, aveti ocazia de a lua parte la un eveniment dinamic si irepetabil care demonstreaza ca vernisajul poate fi un concept integrat expozitiei.

Maitresse Maison Store organizează, în parteneriat cu The Ark, în perioada 02 martie – 30 martie 2011, expoziţia de fotografie, pictură, sculptură și scurt metraj „Pour Femme”. Ca de fiecare dată evenimentele lui Dorin Negrău sunt însoțite și de o acțiune. Așadar, doar în seara deschiderii, aveți ocazia de a lua parte la un eveniment dinamic și irepetabil care demonstreaza că vernisajul poate fi un concept integrat expoziției.

Ambele evenimente merită vizitate cu același interes.