Pacheţele de Primăvară

Târg de Mărţişor

26 februarie -1 martie

La început de an ne facem liste cu dorinţe, promisiuni imposibil de ţinut, planuri pentru un viitor mai bun şi apoi aşteptăm primăvara ca să le punem în practică. Să fie meteo-dependenţă sau doar procrastinare, cine ar putea spune? Un lucru însă este cert: desprinderea de anul ce tocmai a trecut şi instalarea într-un timp proaspăt, „regenerat” cum îl numeşte Mircea Eliade, rezonează mult mai bine cu data de 1 martie.

Momentul pomenit se apropie, de aceea am pregătit împreună cu Idelier o mulţime de pacheţele de primăvară pe care să le oferiţi cadou sau de care să vă bucuraţi personal. Am pus în ele  ce ne pricepem mai bine: Idelier – o colecţie de accesorii şi obiecte vestimentare semnate de cei mai talentaţi designeri români, noi – cărţi, filme, ceaiuri, muzici, accesorii pentru citit şi scris, gemuri şi alte delicatese. Micile noastre daruri sunt un port-bonheur pentru povestea pe care urmează să o începeţi în primăvara asta.

Doza şi combinaţiile pacheţelelor rămân a fi decise de voi, vă spunem doar că veţi avea de ales între Orice (Sorin Gherguţ) sau Nimic (Mircea Cărtărescu), Breakfast at Tiffany’s (Audrey Hepburn) sau  Diamonds are forever (Sean Connery), High Violet (The National) sau Under the Pink (Tori Amos), şi enumerarea poate continua.

Preferinţele în materie de literatură, cinematografie şi muzică se prelungesc în opţiunea pentru un anumit accesoriu sau o ţinută vestimentară. Vă stau la dispoziţie piesele unicat sau de serie limitată semnate de Kristina Dragomir, Carla Szabo, Prochaine, Iulia Dima, Roxana Davidescu, Marcela Cosnean, Fandacsia, Little Artist, Silvia Serban, Noha Nicolescu, Chez Happy, Ecorn Flowers

Totul se întâmplă de pe 26 februarie pe 1 martie, între orele 12:00-20:00, în Mansarda Cărtureşti a librăriei de pe strada Arthur Verona, 13-15.

Evenimentul este realizat cu sprijinul The One, Metropotam, Feeder, Port.ro.

Intrarea este liberă.