Ginger Group se alătură Hello Menthol pentru dezvltarea proiectului Atelierul de Producție.

Începînd cu 1 ianuarie 2011, Ginger Group se alătură Hello Menthol, fondatorul Atelierului de Productie, cu scopul de a promova proiecte din aria socio culturală și de a crea  un spațiu de interacțiune între artiști și public.

Odată cu alăturarea celor două organizații spațiul a primit o serie de îmbunătățiri menite să confere publicului o atmosferă mai caldă și să transforme locul într-un adevărat centru cultural; din punct de vedere muzical, noul spațiu va pune accent pe promovarea și dezvoltarea scenei de concerte live.

Cum nimic nu se pierde, totul se transformă, Atelierul de Productie va functiona în continuare sub forma unei platforme de idei și proiecte creative, care va oferi sprijin de expunere tinerilor artiști.

Pentru a marca noua asociere dintre cele două entități și pentru a ilustra și mai bine misiunea noului spațiu, am decis să căutăm un nume nou. Pentru aceasta invităm publicul, cel care va fi principalul beneficiar al proiectelor găzduite, să ne îndrume în aceasta căutare.

Vă invităm să ne gasiti un nume potrivit, un nume în care să vă regăsiți și voi. Timp de două săptămâni primim ideile voastre sub forma de comentarii la postul ce anunță acest concurs pe Ginger Group. La sfârșitul acestei perioade vom anunța numele ales, iar celui care ne-a botezat îi vom oferi o invitație dublă, timp de un an și jumătate, la toate evenimentele pe care noul spațiu le va găzdui.

În căutarea noului nume vă rugăm să țineți cont de următoarele:

  • deschiderea spatiului către proiecte culturale pentru publicul larg,
  • aspectul de spațiu industrial,
  • numele poate fi în orice limbă găsiți voi potrivit, preferabil să poată fi citit și înțeles de cât mai mulți oameni.