Întâlnire cu publicul pornind de la numărul Dans, dans, dans al revistei Secolul 21, cu participarea coregrafului Gigi Căciuleanu

Lansat în luna decembrie 2010 la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB), numărul Dans Dans Dans al revistei Secolul 21 este o întâlnire a mai multor autori pe teritoriul dansului, un număr bogat şi inedit, ce prezintă cititorilor valoroase documente ale istoriei recente a dansului dar şi un larg portret al dansului românesc în contemporaneitate. Această apariţie vine să compenseze absenţa textului scris despre dans în publicaţiile culturale actuale.

Duminică, 23 ianuarie ne bucurăm de prezenţa distinsului coregraf Gigi Căciuleanu şi avem plăcerea de a vă invita de la orele 19, în Sala Rondă, la o întâlnire cu publicul pornind de la numărul Dans, dans, dans al revistei Secolul 21.

–          De ce un ALTER DANS?

–          Ei bine, pentru a contribui  activ la faptul că dansul, înzestrat nu numai cu un prezent atât de puternic, ci şi cu un trecut pasionant, ar putea avea (şi va avea!) graţie diversităţii, originalităţii şi talentului artiştilor săi, un mare viitor ca artă majoră.  Un viitor cu atât mai plin de bogat în noi posibilităţi şi promisiuni, cu cât va reuşi  să câştige în acelaşi timp adeziunea unui  public cât mai larg cu putinţă şi mai permanent meritat.

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Infodance.ro, Youmago.ro