La Cărtureşti, încercăm să transformăm goana după cadourile de Crăciun într-o experienţă tihnită şi plăcută. Şi reuşim.

Ajuns la ediţia a V-a, Târgul Cărtureştilor este găzduit de librăria Cărtureşti Verona, într-un spaţiu fascinant, care vă va purta prin numeroase încăperi doldora de cărţi, cd-uri, filme, ceaiuri, delicatese,  accesorii, decoraţiuni, jocuri şi jucării.

Începeţi de unde doriţi: parterul este dedicat literaturii, albumelor de pictură, cărţilor pentru copii, muzicii şi filmelor, cele mai bune pe care le puteţi găsi în România. Tot aici găsiţi raftul cu ceaiuri, dar şi papetăria de sezon care include agende şi calendare, hârtie de ambalaj, globuri suflate şi pictate manual, decoraţiuni.  Dacă doriţi să vizitaţi bucătăria, aflată la demisol, aici veţi găsi delicatese, cărţi de gastronomie şi accesorii diverse pentru cei pasionaţi de acest subiect. Alături se află crama, cu o selecţie de vinuri româneşti, europene, dar şi din Lumea Nouă, iar în imediata vecinătate sunt ghidurile turistice pentru orice destinaţie, albume de arhitectură, design şi fotografie. Există şi o zonă dedicată hobby-urilor, fie că vorbim de grădinărit, DIY, bricolaj sau arte decorative.

E momentul să vă vorbim despre mansardă, unde vă aşteaptă o mare varietate de accesorii, cafea de origine, turtă dulce, ceainice japoneze, boluri şi ceşti de porţelan. Într-un decor cu totul special, marcat de structura de lemn veche de peste 100 de ani şi magia luminiţelor Crăciun, găsiţi o zonă dedicată designerilor români, care expun bijuterii şi obiecte unicat, precum şi  locul de joacă pentru cei mici.

La Târgul Cărtureştilor nu trebuie să vă faceţi griji pentru buget – avem cadouri pentru orice buzunar. Şi fiindcă darurile pentru cei dragi merită toată atenţia, puteţi alege un ambalaj care să facă impresie, iar noi le vom împacheta gratuit.

Aveţi şi opţiunea unui voucher-cadou, valabil în toate librăriile Cărtureşti, iar orarul  special de sărbători este următorul:

18, 21, 22, 23 decembrie: 10.00 – 23:00
24 decembrie: 10:00 – 20:00
25 decembrie: închis
26 decembrie: 12:00 – 21:00
31 decembrie: 10:00 – 18:00
1 ianuarie: închis
2 ianuarie: 12:00 – 21:00

Târgul Cărtureştilor este organizat şi de librăriile noastre din ţară, pentru a afla programul acestora consultaţi blogul Carturesti http://blog.carturesti.ro/