Joi, 16 decembrie, incepand cu orele 18:00, I-Dea GRUP te invita la Galeria Ceramica 7, Hanul cu Tei (zona Lipscani) sa traiesti o experienta fashion interactiva si inovativa.
Vei picta cu lumina, la propriu. Te invitam sa interactionezi in mod creativ cu vibratia subtila a luminii. Vei gusta printre primii din vibratia mileniului trei, prin interacțiunea cu noi tehnici și tehnologii, si vei descoperi bucuria de a crea în spațiul public Noi te vom surprinde fotografic, ca sa ai dovada.
Există o reţea de energie care curge prin toate lucrurile vii. Dar cum ne conectam la aceasta retea? Energia organică este absorbită şi eliberată sub formă de lumină, vestimentaţia devenind astfel un suport energetic, în care rolul principal este jucat de lumină, ca factor ce influenţează percepţia asupra formelor.

Light painting sau light drawing  este o tehnică foto de expunere lungă, intr-un mediu întunecat, care surpinde traseul luminii, prin miscarea sursei. Prin aceasta tehnica foto vom reusi sa te surprindem in timp ce pictezi cu lumina UV pe tesatura autoluminanta, reactiva la acest tip de lumina.
Traieste alaturi de noi cea mai inovativa seara…

Despre I-DEA GRUP
I-DEA GRUP este un demers implicat şi creativ a patru persoane: Alina Ene (concept), Alina Dragomir (concept), Matei Hurjui (concept), Dan-Andrei Paraschiv (fotograf), sub coordonarea Dr. Ioana Sanda Avram.
Este o abordare neconventionala a contextului economic actual, cu intentia de a construi o platformă de manifestare profesională pentru cei care vor sa abordeze domeniul modei cu pasiune si consecventa.

Te rugam sa ne confirmi prezenta la eveniment pana marti, 14 decembrie.
Pentru orice alte informatii, iti stau la dispozitie,

Raluca Elena Rogoz – PR @ I-Dea GRUP
[email protected]
0740.134.163