Sâmbătă, de la 19 la Centrul Național al Dansului se joacă ICH CLOWN.

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) găzduieşte duminică, 21 noiembrie, piesa de teatru “Ich clown” – de Sorin Poama şi Vera Ion, prima producţie a platformei “Scrie despre tine”.

Autorii textului “Ich clown” au ales să îşi scrie şi apoi să îşi joace propria poveste pornind de la o situaţie cu care au fost confruntaţi în decizia de a pleca din România.

Adi e un tânăr actor român fără job, bani sau proiecte pentru viitor. Traiește într-o fostă agenție imobiliară, inchiriată în București. După ce prietena lui îl părăsește pentru că nu are “nimic sigur”, Adi se decide să facă ceva pentru a-și schimba viața. Împreună cu prietenii săi William și Dragoș, face un plan de a pleca prin Europa, îmbrăcați toți trei în clowni.

Spectacolul “Ich clown” este primul eveniment din cadrul platformei “Scrie despre tine” şi va funcţiona ca un exemplu al metodei pe care vrem să lucrăm – pornind de la povesti reale,  documentând vieţi ale oamenilor din România anului 2010.

Duminică după spectacol, vom lua legatura pentru a programa atelierul “Scrie despre tine”- pentru că vrem să oferim un cadru normal şi relaxat în care oamenii să îşi poată povesti experienţele. Pentru că vrem să învăţăm unii de la alţii şi să ne dezvoltăm împreună capacitatea de a articula şi reprezenta texte despre lumea în care trăim.

http://ichclown.wordpress.com/

21 noiembrie, ora 19.00, Sala Rondă

Ich Clown
De: Sorin Poama şi Vera Ion
Regia: Vera Ion
Cu: Sorin Poama, Andrei Serban, Alex Potocean, Ilinca Harnut, Iulia Verdes, Vera Ion
Participare video: Victoria Cocias
Scenografie/Multimedia/Costume: Andrei Ioniţă, Tania Cucoreanu, Antonela Vulpe

Parteneri: MNAC, tangaProject
Parteneri media: Veioza Arte