ADOR sustine eforturile creative din domenii conexe publicitatii, precum: fotografia, cinematografia, designul si artele vizuale, ramanand singurul festival care premiaza si seteaza standardele in publicitatea romaneasca. Astfel, cea de-a noua editie ADOR prezinta: Teacher’s Film Festival.Teacher’s Film Festival va avea loc sub umbrela ADOR 2010, iar anul acesta se adreseaza agentiilor de publicitate. Inscrierile in competitie se pot face pana la data de 20 octombrie 2010, iar tema abordata in realizarea tuturor filmelor trebuie sa fie: „Romania”.  Castigatorii vor fi aflati in cadrul Galei de premiere care va avea loc in 28 octombrie 2010.

Teacher’s Film Festival, ajuns la cea de-a patra editie, este un festival-concurs de creatie independenta de film, care se adreseaza amatorilor de (film) / cinematografie . Daca in anii trecuti TFF a invitat in concurs companii din orice domeniu de activitate, in acest an, ca o consecinta a parteneriatului cu ADOR, se adreseaza exclusiv agentiilor de publicitate din Romania. Acestea sunt invitate sa realizeze scurt-metraje de maxim 5 minute.

Juriul Teacher’s Film Festival 2010 este format din Florin Serban, regizor; Laura Baron, lector universitar doctor in cadrul U.N.A.T.C.; Radu Muntean, regizor si scenarist; Alex Baciu, director de imagine si scenarist; Florin Iaru, scriitor si jurnalist si Andi Moisescu, realizator TV.

Premiile vor fi acordate pentru: Cel mai bun filmCel mai bun actorCea mai buna actrita, Cea mai buna imagine, Cel mai bun dialog.

Teacher’s Film Festival este un proiect initiat de Cristalex in urma cu patru ani, care a reusit sa atraga un numar mare de participanti de-a lungul primelor 3 editii. Companii de renume s-au intrecut in abordari creative spre deliciul publicului numeros prezent la vizionari si premiere.

Teacher’s Film Festival – editia a patra este o competitie pentru pasionatii de film si, in acelasi timp, un exercitiu de creativitate si o activitate inedita de teambuilding, care ofera agentiilor posibilitatea de a se promova intr-un cadru potrivit nevoilor acestora: in fata publicului festivalului ADOR, ce reuneste creativi din agentiile de publicitate, industria de marcom, clienti si presa.

Calendarul Teacher’s Film Festival la ADOR 2010:

1-20 octombrie  // Perioada de inscrieri

21-27 octombrie // Jurizare

28 octombrie // Seara de vizionari si Gala de premiere

Inscrierile se pot face pana la 20 octombrie 2010. Structura competitiei, juriul, formularul de inregistrare si regulamentul festivalului se gasesc pe www.blog.ador.ro

Pentru mai multe detalii contactati

Alex Mihai Dinu

PR Executive Millenium Communications

[email protected]

0730 20 22 80