Vineri, 1 octombrie, formatia VAMA sustine un concert caritabil in cadrul campaniei SALVEAZA UN ARTIST, incepand cu orele 21.30, la PALATUL GHIKA.

Pictorul Bogdan Mihai Radu, de doar 31 de ani, a fost diagnosticat cu poliradiculonevrita acuta (sindromul Guillain-Barre, o boala rara care duce la paralizia membrelor) si are nevoie de ajutor pentru a putea picta din nou. Echipa de doctori ai Spitalului Univesitar Bucuresti, sectia Neurologie, spune ca e nevoie de un tratament indelungat, care implica multe proceduri si investigatii necesare pentru tratarea completa a pacientului pana la vindecarea absoluta. Recuperarea finala poate dura chiar luni de zile.

Pentru BOGDAN, Palatul Ghika organizeaza 2 evenimente de anvergura:
CONCERT CARITABIL cu formatia VAMA – 1 octombrie
BAL DE CARITATE ‘BUCURESTIUL D’ALTADATA’ – 8 octombrie.

Tudor Chirila va deschide alaturi de membri formatiei VAMA – Eugen Caminschi – chitara, Gelu Ionescu – clape, Lucian Cioarga (Clopo) – tobe, Dan Opris (Prepe) – bass – seria evenimentelor caritabile sustinute la PALATUL GHIKA , concertand pentru a salva viata tanarului pictor.

Tot pe 1 octombrie, va incepe oficial expunerea tuturor tablourilor donate de catre prietenii lui Bogdan (pictori, fotografi, sculptori, oameni de bine) la Palat.

Lucrarile donate vor fi licitate pe 8 OCTOMBRIE in cadrul BALULUI DE CARITATE “BUCURESTIUL D’ALTADATA”, licitatie prezentata de prietenul lui Bogdan, ADI NARTEA si sustinuta de actorul ANDREI DUBAN.

Taxa acces la concertul sustinut de Tudor Chirila si Vama – 50 RON (Gratuit pentru toti posesorii unui card de membru la Palatul Ghika)
Toti banii stransi din contravaloarea taxei de acces ii vor fi donati lui Bogdan.

Linkuri utile:
www.palatul-ghika.ro – despre evniment
http://www.agentiadevise.ro/initiative.html – PR formatia VAMA
http://www.scribd.com/doc/24541158/POLIRADICULONEVRITE – despre maladia lui Bogdan
http://bogdanmihairadu.wordpress.com/ – despre cazul lui Bogdan
http://www.bogdanmihairadu.com/ – despre Bogdan

Parteneri media: SAPTE SERI, ZILE SI NOPTI, SKY MAGAZINE, OKAZII.RO, PORT.RO, ICONCERT.RO, 4ARTE.RO

Persoana de contact:
Dora PATRASCU, PR Executive K Group
Tel 0723-541432