Stimati colegi/ Dragi prieteni, CAUTAM COLABORATORI

Asociaţia Rhabillage are placerea de a anunta continuarea colaborarii cu Uniunea Arhitectilor din Romania, prin intermediul a doua proiecte culturale, finanţate prin Observatorul Urban: CASE CARE PLANG_Bucuresti si CASE CARE NU MAI PLANG_I.

Primul proiect implica finalizarea studiului la nivelul capitalei, din cadrul proiectului CASE CARE PLANG si incarcarea pe site-ul dedicat, www.casecareplang.ro, a tuturor datelor stranse in cei patru ani de activitate.

CASE CARE NU MAI PLANG este un proiect complementar, aflat in prima faza, ce are ca scop realizarea unui inventar al celor mai reusite proiecte de reabilitare din Bucuresti, promovarea acestora si realizarea unui raport cu privire la demersurile implicate in reabilitarea corecta a unui imobil de patrimoniu.

Pentru dezvoltarea si finalizarea celor doua proiecte, avem nevoie de colaboratori pentru urmatoarele tipuri de activitati: administrare date, editare texte, fotografiere zone neinventariate, fotografiere zone inventariate, grafica materiale promotionale, promovare proiecte.

Pentru mai multe informatii, accesati   http://www.casecareplang.ro/case/stiri/case-care-nu-mai-plang-ii/

Perioada de inscrieri: 21/09 – 27/09

Va multumim si va asteptam sa lucram impreuna,

Echipa Rhabillage