București, 16 Septembrie: Sâmbătă, 18 septembrie pedalăm, socializăm și inaugurăm. LETTERS susține bicicleta urbană și va deveni în mod oficial un local bike friendly cu ocazia marșului bicicletelor, organizat de comunitatea BikeWalk, marș ce se va încheia cu veselie la LETTERS. În plus, pentru a susține deplasarea cu bicicleta, începând cu această săptămână, LETTERS este dotat cu parcare de biciclete. Designul și producția parcării au fost asigurate de Ciclissimo.

Startul bike walk-ului de sâmbătă se dă în Parcul Tineretului, intrarea Șincai, la ora 20:00. Pe lângă plimbarea în grup cu bicicleta și distracția de pe traseu, participanții vor avea parte și de surprize odată ajunși la LETTERS.

Suntem alături de cei care preferă mersul pe bicicletă și vrem să încurajăm această modalitate de deplasare plăcută, sănătoasă și, dat fiind traficul din București, rapidă. Consider că este important să susținem bicicliștii din București, cu atât mai mult cu cât numărul lor crește în mod continuu. Ne dorim ca cei care ne trec pragul să știe că bicicletele lor sunt în siguranță și de aceea am colaborat cu prietenii noștri de la Ciclissimo și am montat parcarea pentru biciclete, care are o capacitate de 8 locuri. În plus, cei care ne vor vizita la LETTERS vor putea admira până pe data de 25 septembrie mai multe modele inedite de biciclete, asigurate de Ciclissimo.”, a declarat Calin Voicu, Managing Partener LETTERS Bar – Drinks & Lounge.

LETTERS este barul-operă de artă situat pe Calea Plevnei la egală distanță între Liceul Cervantes și Facultatea de Stomatologie, la doi pași de Grădina Cișmigiu și foarte aproape de Liceul Gheorghe Lazar.

===========================================================

LETTERS Bar – Drinks & Lounge este deschis începând cu 1 august si este situat în Calea Plevnei, nr. 27. Program: L-J:9:00-13:00,V:9:00-2:00,S:12:00-2:00,D:12:00-00:00.

Ciclissimo a fost lansat anul acesta și este primul magazin din România dedicat bicicletelor pliabile. Bicicletele pliabile, cele mai potrivite pentru deplasarea în oraș datorită mobilității crescute, depozitării facile și riscului scăzut de furt au cunoscut o adevărată creștere a cererii în ultimul an. Printre brandurile întâlnite în magazinul Ciclissimo se numără Brompton, biciclete pliabile realizate manual în Anglia și Brooks, cu o experiență de peste 160 de ani în domeniu.

Inițiativa BikeWalk a reușit în vara acestui an să organizeze marșuri biciclistice săptămânale și să strângă, în perioada 24 iulie – 4 septembrie,  peste 1500 de participanți. BikeWalk încurajează această modalitate de deplasare ca o alternativă ecologică și relaxantă a mașinii și promovează siguranța în trafic, bicicleta fiind o opțiune sigură, sănătoasă și civilizată de transport.

Pentru detalii suplimentare:

Raluca Buzea – The Public Advisors

Public Advisor,

Tel: 0733300424

Mail: [email protected]