130 EURO / persoana / 3 nopti cazare / demipensiune / transport cu autocarul / ghid din partea agentiei

Reduceri pentru copii: GRATUITATE pentru copiii pana in 3 ani, reducere 50% pentru copii intre 3-12 ani

GRATUIT excursie la Albena
BONUS:Vizita la Catedrala Adormirii Maicii Domnului din Varna

Plecare: 2 septembrie

Ziua 1 (Joi): Plecare din Bucureşti (ora  08.00)din fata de la Cina(Ateneul Roman), către punctul de frontiera Vama Veche. În continuare se merge către localitatea Balcic, unde se ajunge în cursul după amiezii, în funcţie de formalităţile vamale. După cazarea la hotel se pot vizita împrejurimile. Balcic este un oraş romantic situat pe coasta Marii Negre, cunoscut în antichitate ca Dionysopolis (Oraşul lui Dionysos). Aceasta aşezare, veche de 2600 de ani, isi păstrează şi azi autenticitatea multi-culturala, in ciuda marii afluente de turişti. Farmecul Balcicului a fost cântat în versuri şi de marele poet exilat La Pontul Euxin, Ovidiu, care exclama: ”O, oraş al pietrelor albe, îţi venerez frumuseţea”
După războiul balcanic din 1913, a fost încorporat în teritoriul României, Regina Maria construind aici un palat, o capelă şi a amenajat un parc şi o gradină botanică pe o suprafaţa de 35 de ha. In  1940 această regiune s-a reîntors la formaţiunea teritorială anterioară a Bulgariei. Cazare şi cină la Balcic.
Ziua 2 (Vineri): Mic Dejun.ZI dedicată vizitării Balcicului, a parcului şi castelului Reginei Maria, descoperind frumuseţea deosebită a locurilor încarcate de istorie. Excursie la Albena.
Cazare şi cină la Balcic.
Ziua 3 (Sâmbătă): Mic Dejun. Timp liber la dispoziţie (puteţi vizita partea veche a oraşului Balcic, o încrengătura de străduţe înguste şi case vechi). Agenţia va propune, opţional, o excursie la Nessebar. Acesta este un vechi oraş ce s-a dezvoltat la sfârşitul sec VI I Hr.,pe ruinele unui  sat tracic, situat la 30 Km N de Burgas.In drum spre Nessebar ne vom opri pentru a vizita Catedrala Mitropolitana din Varna. Amânuntele vor fi stabilite în perioada premergătoare excursiei.
Cazare şi cină la Balcic.
Ziua 4 (Duminica) Mic Dejun. Întoarcere spre casă pe ruta Balcic-Mangalia-Constanţa-Bucureşti. Pe drumul de întoarcere se vizitează Capul Kaliakra, un sălbatic promontoriu, presărat cu vestigii arheologice, implantat in Marea Neagra. NOU: ACUM SI RUSALKA. Drumul se continuă spre Constanţa şi apoi spre Bucureşti, unde se ajunge seara, în funcţie de formalităţile vamale.

Preţul include:
-transport cu autocarul/microbuzul clasificat la 2/3*
-cazare 3 nopţi la Hotel ICEBERG 3*** în Balcic
-3 mic dejunuri
-3 cine;
-transport excursie la Albena
– ghid şi asistenţă din partea agenţiei
Preţul nu include:
-asigurarea medicală ;
-intrările la obiectivele turistice
– excursie Nessebar: 20 Euro/pers

Observatii:
-Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane,si se poate recalcula sau anula daca nu se intruneste numarul minim de turisti,cu o instiintare de 2 saptamani inainte de plecare
-Acte necesare: Carte de Identitate sau pasaport.NU se accepta buletin de tip vechi. Agentia nu este raspunzatoare in cazul in care tursitul nu are actele necesare de trecere a frontierei.
Pentru minorii neinsotiti de parinti,obligatoriu acordul parintilor legalizat la notariat.
-Micul dejun si cina sunt servite in sistem de bufet suedez la restaurantul hotelului.
-Pentru excursia la Nessebar trebuie sa se intruneasca un numar de minim 20 de persoane.
– Pentru inscrieri se plateste avans de minim 30% din valoarea totala a excursiei, iar daca se achita in lei se calculeaza cusul BNR plus 2% coeficient de risc valutar.
-Asigurarea medicala nu este obligatorie dar este recomandata (Aproximativ 9 lei in functie de varsta turistului).
– In Balchik se accepta ca moneda de cumparare si euro sau leul.(1 euro- cca 1.98 leva)
– Oferta speciala este valabila pentru persoanele care au mai calatorit in Bulgaria cu Ella Traveland si pentru inscrieri la sediul agentiei.Reducerea la oferta speciala nu se cumuleaza si cu alte oferte sau reduceri.

În imagine Nicolae Tonitza – Farul din Balcic

Irina ROSU
ELITE ART Club UNESCO
SEO& Marketing

Str.Constantin Noica, nr.134
sector 6, Bucuresti Romania
Tel: +40 21 315 65 11
Tel/Fax:+40 21 315 65 37

Mobil:+40 755 046 594
E-mail: [email protected]

[email protected]

www.ella.ro
www.eliteart-gallery.com

Vezi galeria foto Balcic: http://www.lucianmuntean.ro/fotoreportaj/60/Balcic.htm