Ai idei creative pe țeavă și vrei să le arăți?

Chiar dacă vara asta e deja plină de soare, ploi, coduri verzi, galbene ori roșii, chiar dacă ești la mare sau la munte, și mai ales dacă ai rămas fără prea multe comenzi ca freelancer, Modernism.ro îți recomandă să-ți completezi portofoliul și portofelul și îți garantăm că te vei simți mândru de asta.

Grolsch vrea să vă pună la treaba: un prim proiect – GCAN – de făcut design pentru cutia de bere. De câte ori nu v-ați uitat la un ambalaj al unui produs care vă place și v-ați gândit că ați putea să-l faceți altfel, așa cum vedeți voi brandul ăla.  Grolsch vă dă șansa asta, se lasă puțin pe mâna voastră să faceți un ambalaj cum vă place vouă. Hai să vedem ce-o să iasă!

Primul creative battle de pe experimentalist.ro a început ! Desenează noua cutie de Grolsch ce se va lansa curând în România.

  • Cine participă ?

Competiția este deschisă oricărei persoane creative, care în timpul liber dorește să se manifeste. Nu sunt acceptate înscrieri provenind din partea agențiilor/companiilor.

  • Cât timp am ?

Poți să încarci pe site propuneri pentru concurs în perioada 10-31 august. Ai timp suficient, dar nu este recomandat să lași totul pe ultimele minute.

Încărcând propunerile mai devreme, lași celorlați utilizatori mai mult timp să te voteze.

vreau sa incep acum!

  • Ce câștig ?

Marele premiu al concursului este de 2000 euro, care va fi câștigat de cea mai bună lucrare, conform juriului și a publicului de pe site.

Dar poate mai important decât premiul în bani este faptul că îți poți vedea lucrarea pe toate cutiile de Grolsch din România.

Vor mai fi și alte proiecte mișto, deci stai cu un ochi, sau mai bine cu ambii pe experimentalist.ro

Iar dacă vrei sa afli multe despre ce își propune site-ul ăsta găsești aici: http://www.experimentalist.ro/despre-2.