Prima Convenție Internațională dedicată artei tatuajelor, body piercing-ului și body painting-ului va avea loc la Sala Palatului în perioada 27-29 August 2010.

Peste 30 de artiști din țară și de peste hotare își vor arăta măiestria pe “pielea” publicului bucureștean. În plus, în cadrul evenimentului pasionații de tatuaje vor avea ocazia să admire și să cumpere accesorii, haine și multe alte lucruri ce țin de cultura din jurul tatuajelor. Atmosfera colorată în timpul zilei de ace și vopsea va fi încinsă seara de artiști cunoscuți din România. Patru trupe își dau întâlnire cu publicul în cele trei zile dedicate “Body Art”-ului.

Vineri, 27 august

* ora 12:00 Deschiderea oficială
* Anunțarea saloanelor participante
* Concursul “Best of The Day”
* Concert 9.7 RICHTER
* Anunţarea câștigătorilor primelor trei locuri la categoria “Best of The Day” și înmânarea trofeelor
* Concert ACT (Tribute to Motorhead)
* Ora 21:00  Afterparty la clubul Fire

Sâmbătă, 28 august

* ora 12: deschidere
* Anunțarea saloanelor participante
* Body-Pinting
* Concursul “Best Colour”
* Concursul “Best of The Smallest”
* Concursul “Best of Realistic”
* Concursul “Best of Black and Gray”
* Concursul “Best Oriental”
* Concert “Paraziţii”
* Anunţarea câștigătorilor primelor trei locuri ale clasamentului la fiecare categorie și înmânarea trofeelor
* Ora 21:00  Afterparty la clubul Fire

Duminică, 29 august

* ora 12: deschidere
* Anunțarea saloanelor participante
* Concursul “Best of The Biggest Tattoo”
* Concursul “Best of The Day”
* Concursul “Best of Show”
* Concert “Totu Rareş Blues Experience”
* Anunţarea câștigătorilor primelor trei locuri ale clasamentului la fiecare categorie și înmânarea trofeelor
* Ora 21:00  Afterparty în clubul Fire

Seria concertelor va fi deschisă vineri de ACT – Tribute to Motorhead și 9.7 Richter, va exploda sâmbătă cu Paraziții și se va încheia duminică cu Rareș Totu Blues Experience.  În toate cele trei zile publicul va petrecere până la răsărit la afterparty-ul oficial din clubul Fire. 

Evenimentul va fi locul de întâlnire pentru artiștii din țară și de peste hotare, o ocazie pentru publicul curios de a se lăsa tatuat de mâna unui artist consacrat. Sunt invitați să participe artiști profesioniști care pe baza operelor create vor fi evaluați și răsplătiți cu premii în cadrul primei Convenții Internațională de Tatuaje organizate în București.

Convenția Internațională de Tatuaje se adresează în mod special publicului avizat care își poate rezerva în condiții speciale un loc pe scaunul unuia dintre renumiții artiști invitați: George Mavridis, câștigătorul târgurilor de profil din lume, Dorin (RO-US), John (RO), Anghel (IN/ES), Otto (RO), Szabo (HU) și mulți alții.

Biletele sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, Germanos și online, pe www.eventim.ro și www.myticket.ro. Valoarea biletelor este de 23 lei pentru fiecare din cele trei zile iar cea a abonamentelor pentru toată perioada convenției este de 57 lei.