Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) prezinta vineri, 18 iunie, ultima premiera a acestei stagiuni – « Inertia pentru toti », dupa un concept de Eduard Gabia, cu si de Rectifier Crew.

Spectacol este o productie CNDB si Jardin d’Europe, cu sprijinul Programul Cultura 2007-2013 si Asociatia 4Culture, Fel de fel si lorgean theatre.

RECTIFIER CREW inseamna Maria Baroncea, Vlad Basalici, Eduard Gabia, Alexandra Pirici, Jean-Lorin Sterian.

Rectifier Crew s-a format la inceputul anului 2010 la intiativa lui Eduard Gabia. Cei cinci au inceput sa se intilneaza aproape in fiecare zi in Studioul 1 de la CNDB. Scopul acestor intilniri a fost cautarea cunoasterii ascunse si gasirea unor practici care sa  genereze aceasta cunoastere, pentru care fiecare si-a gasit propria definitie si abordare.

Ambiguitatea se regaseste in tot ceea ce produce Rectifier Crew, astfel ca fiecare intilnire cu publicul va produce intrebarea: a fost sau nu a fost spectacol ?

####

Vineri, 18 iunie, ora 20.00, Sala Ronda, CNDB

Inertia pentru toti
Dupa un concept de Eduard Gabia
De/cu: RECTIFIER CREW (Maria Baroncea, Vlad Basalici, Eduard Gabia, Alexandra Pirici, Jean-Lorin Sterian)
Productie CNDB si Jardin d’Europe, cu sprijinul Programul Cultura 2007-2013 si Asociatia 4Culture, Fel de fel si lorgean theatre

Pretul unui bilet este de 10 lei/7lei redus.
Rezervari se pot face la adresa [email protected]

####

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro