Pentru o seara, Teatrul de Opereta “Ion Dacian” va gazdui un altfel de manifestare artistica decat cele cu care am fost obisnuiti pana acum. Dana Tanase, Ioana Gheighis si Vlad Robu impreuna cu fotograful Radu Tudoroiu vor aduce in acelasi spatiu vocile si fotografia, imbinand seria de portrete “Ambasadorii” cu un recital de muzica clasica.

Sunteti invitati pe data de 7 iunie 2010, la ora 19:00, in Foaierul Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” sa ascultati si sa vedeti…

Sa ascultati elevi ai Liceului de Muzica “George Enescu”, indrumati de Claudia Deleanu si sa vedeti fotografiile din seria seria “Ambasadoriii” unde Radu Tudoroiu regaseste si clasifica, cel putin partial, persoanele care au contribuit la producerea celor mai importante schimbari din viata sa. Desi este un proiect cu valente intime, Tudoroiu descopera si evidentiaza ideea potrivit careia figurile maternale si paternale, atat de definitorii pentru un individ, devin “institutii de influenta” sau “ambasadori” ai sai, existand omologi ai persoanelor fotografiate in fiecare dintre noi – cei care ne-au invatat sa gandim, sa crestem, sa evoluam.

Intrare: 10 RON – biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului de Opereta

Contact:
Radu Tudoroiu

0724 955 361
[email protected]
www.sunetesilumina.tk