ABC to Contemporary Art Workshop

(atelier teoretic)

Sâmbătă 29 mai, ora 17:00 – 19:30

Loc: Haş Haş – Coffee and Lounge

Str. Vasile Lascar nr. 24

ABC to Contemporary Art Workhop este un atelier teoretic introductiv care îşi propune să prezinte coordonatele de bază ale artei contemporane.

Vom descoperi împreună repere cronologiceartiştilucrări importante şi direcţii de bază în sfera actuală a artei. Discuţia workshopului va cuprinde atât fenoemenul de pictură, cât şi instalaţiaperformance-ul şi intervenţiile în spaţiul public.

Ne vom familiariza cu acţiunile creative din interiorul artei contemporane, explorând unmaterial vizual bogat în exemple.

Scopul atelierului este de a atrage atenţia către arta contemporană în general şi către arta contemporană românească în mod special.

Structura şi conceptul acestui atelier s-au născut din nevoia activă de a vorbi despre acest fenomen de artă într-un mod deschis şi simplu pentru a putea înţelege ce se întâmplă în acest moment în artă.

Workshop-ul este dedicat celor interesaţi de a explora acest subiect într-un mod accesibil prin dialog. ABC-ul propus va avea o parte teoretică de prezentare şi o parte de comunicare activă

Durata atelierului: 2h 30

!Atelierul este gratuit şi face parte din programul de promovare a culturii urbane prin urban lab

Pentru a participa trebuie să trimiteţi un mail de înscriere.

Înscrieri la adresa: [email protected]

Lector atelier: Mădălina Timofte