Ti-ai luat bilet?

Daca nu, intra repede pe Bilete.ro , poate mai prinzi si un tricou.

Ai facut rost de cort?

Daca nu, iti iei de la festival cu 140 lei pentru 2 persoane, cu izoprene si saci de dormit inclusi.

Cum ajungi la Iarmaroc?

Cu autocarele Iarmaroc din Bucuresti– pleaca din Gara de Nord – blvd Dinicu Golescu – vineri si sambata de la 10 dimineata din 2 in 2 ore si de la Obor – magazinul Altex -vineri si sambata incepand cu 10.30 dimineata din 2 in 2 ore. Cu masina si bicla – iesi din Bucuresti prin Colentina spre Urziceni, in dreptul localitatii Movilita faci dreapta pana in Valea Bisericii apoi stanga spre padure. Am pus peste tot indicatoare, sigur nu te pierzi.

Cum supravietuiesti in padure?

Schimba-ti banii in jetoane. Toate serviciile din festival se achita cu jetoane. La Hippie Bazaar ai totusi nevoie de bani pentru cumparaturi.

Cortul ti-l pui in campingul pazit si iluminat. Te va costa 5 lei=1 jeton. Daca vrei, ti-l poti instala si pe langa scene, dar o faci pe propria raspundere. Lucrurile de valoare le lasi la safe deposit box. Te costa tot 1 jeton. In camping ai dusurile cu apa calda, oglinda, uscator de par si toalete. Un dus costa tot 1 jeton.

Cine, la ce scena si unde-i scena?

Programul si orientarea scenelor in spatiu le gasesti in biblia festivalului, o brosurica buna ca o busola pe care o vei primi la intrare.

De mancare ne-am ocupat noi. Vei putea servi mic dejun, pranz si cina, mancare traditionala si preparate pentru vegetarieni.

Inainte sa pleci, mai baga un ochi pe www.iarmaroc-fest.ro si citeste atent regulamentul.

Noi cand mergem in padure nu culegem fragi si mure!  Ne vedem acolo!

Foto: Cristi Farcas & Cosmin Nasui