Miercuri, 12 mai 2010 incepand de la ora 20:00 Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane organizeaza prima petrecere exclusiv pentru artistii si oamenii de cultura din Romania. Tema primei editii: „Apetenta pentru firesc”.

La petrecere vor fi prezenti peste 400 de artisti si oameni de cultura, fie ca sunt actori sau regizori, artisti plastici sau critici, redactori la publicatiile cu profil cultural, curatori sau manageri de arta, bloggeri care scriu despre carti, filme sau literatura, poeti si scriitori, muzicieni sau arhitecti.

Concerteaza trupa Grimus iar atmosfera va fi intretinuta de DJ Gojira care va prelungi seara de miercuri pana spre dimineata de joi. Si pentru ca artele nu se rezuma la muzica, mai pregatim si alte surprize, Madalina Rosca va ilustra conceptul “Apetenta pentru Firesc” prin intermediul a 4 scurt metraje, iar ApPAC va pune la cale un happening artistic ce va consta intr-un puzzle interactiv. Pe tot parcursul petrecerii si dupa, participantii sunt invitati sa se implice online in proiectul “Despre firesc”.

Si pentru ca nimic nu este mai firesc decat lectura, in seara de 12 mai 2010, la The Silver Church strangem carti pentru proiectul „Orasul citeste – Lecturi Urbane”. Toti participantii sunt rugati sa aduca cu ei cel putin o carte care isi va gasi un nou cititor prin eforturile celor de la Civika.ro.

Biletele au fost puse in vanzare intr-o serie limitata si sunt disponibile prin reteaua Bilet.ro la pretul de 25 de lei inaintea evenimentului si 35 de lei in seara petrecerii, la intrarea in club.