In data de 28 aprilie 2010 va avea loc la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti “Concursul National de Aranjamente Florale” organizat cu sprijinul si la initiativa Ambasadei Regatului Tarilor de Jos in Romania. Concursul va fi precedat de o demonstratie de aranjamente florale deschisa la ora 10:00 de Excelenta Sa, doamna Tanya van Gool, Ambasador al Regatului Tarilor de Jos.

Evenimentul este menit sa contribuie la profesionalizarea sectorului, la recunoasterea calitatilor artistice ale floristilor romani, precum si la promovarea florilor ca parte integranta a vietii noastre de zi cu zi. Aproximativ 40 de concurenti s-au inscris in acest concurs si vor lupta pentru marele titlu. Concursul este organizat dupa reguli si regulamente internationale. Toti concurentii vor trebui sa execute aranjamentele florale cu florile si materialele puse la dispozitie de catre organizatori, utilizarea de flori sau materiale proprii fiind interzisa.

Aranjamentele florale vor fi evaluate de care un juriu mixt de specialisti romani si olandezi. In zilele ce vor urma concursului, publicul larg este invitat sa admire si sa se bucure de creatiile florale realizate in concurs, acestea fiind expuse in Hotelul Radisson Blu in perioada 29 aprilie – 2 mai. Mai multe informatii pe www.netherlandsemb.ro

Traditie si Inovatie in Executarea Aranjamentelor Florale Maestrul florist olandez Bart van der Elsken, cu o experienta de peste 21 de ani in domeniu va prezenta cele mai noi tendinte in executarea aranjamentelor florale pentru diferite ocazii

Marele Premiu: o calatorie in Olanda!
*Concursul se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani si cel putin 3 ani de experienta profesionala in domeniul floricol.
Jurizarea va fi efectuata de un grup mixt de specialisti romani si olandezi.

Pentru confirmarea participarii contactati Business Development Group
tel/fax: 021 3179870 sau e-mail: [email protected]
pana la 23 aprilie 2010
(ordinea confirmarilor are prioritate)

Contact :

Press and Cultural Affairs, Caroline Seebregts:  [email protected] or 0743 122551

Agricultural Affairs, Anda Popescu: [email protected] or 021-231 5657


Ambasada Regatului Tarilor de Jos

Aleea Alexandru Nr 20

Sector 1 Bucuresti

0040-21-208-6030

[email protected]