În Saptamana Patimilor, la Muzeul Municipiului Bucuresti isi deschide portile cea de-a doua editie a expozitiei de fotografie “Iconostase din biserici ortodoxe bucurestene”.
Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag”, cu binecuvantarea Arhiepiscopiei Bucurestilor, avem bucuria de a va dezvalui bogatia spirituala a ortodoxiei romanesti prin 44 de fotografii cu iconostase din biserici ortodoxe bucurestene realizate de membrii asociatiei. Detalii la www.orasul.ro.
Vernisajul va avea loc joi, 1 aprilie 2010, orele 18.00, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, iar fotografiile vor fi expuse in perioada 1-16 aprilie 2010.
Curatorul expozitiei Andrei Birsan
Fonta Kogaion, folosita la denumirea bisericii, este realizata de Florin Florea – http://florinf.wordpress.com/
Psalmii sunt alesi de profesor de religie Iuliana Ciobu
Parteneri:
-Arhiepiscopiei Bucurestilor
-Muzeul municipiului Bucuresti http://www.muzeulbucurestiului.ro/main.html
-Fotohobby shop – magazinul tau foto, www.fotohobbyshop.ro
-Tiparirea fotografiilor expuse este asigurata de catre Media Tech Services SRL, www.media-tech.ro
Partener media: Radio Romania International www.rri.ro
Andrei Birsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255   Despre Asociatia “Bucurestiul meu drag” www.orasul.ro
Asociatia “Bucurestiul meu drag” a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oameniilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru. Detalii pe pagina web a asociatiei: www.orasul.ro.

Despre FOTO HOBBY www.fotohobbyshop.ro
Magazinul FOTO HOBBY cu o vechime de peste 10 ani, are ca domeniu de activitate comercializarea aparatelor si accesoriilor foto-video destinate atat amatorilor cat si profesionistilor. Cu o oferta foarte bogata de peste 4.000 de repere diferite, aflate in permanenta pe stoc, magazinul FOTO HOBBY, din Bucuresti, Str. Covaci nr. 7, se afla in topul magazinelor de profil din Romania.