Autorii ar dori sa veniti la spectacolul lor & Neocatarsis
din “Trilogia postspectacol” de Ion Dumitrescu & Florin Flueras

vineri, 12 martie, ora 19.00, Sala Ronda

twitter.com/florinflueras
twitter.com/IonD
“neocatarsis – spectacolul adus catre esenta sa si o transgresie binevenita catre postspectacol, m-a incantat sa vad asta”
“o demonstratie matematica dar si iritabila a ceea ce inseamna azi spectacol si postspectacol, asta e ‘neocatarsis’, aveti grija”
“dar celalalt cu estetica youtube e prea mult, nu e adevarat, doar reprezentare, prea apocaliptic pentru mine, sunt o persoana fericita”

stere popescu pe twitter despre postspectacol
twitter.com/sterepopescu

Seara se incheie cu o discutie cu publicul.

Pretul unui bilet pentru acest spectacol este de 10 lei (7 lei cu reducere pentru studenti, elevi, pensionari). Biletele se pot achizitiona de la sediul CNDB inainte de inceperea spectacolului. Rezervari se pot face la adresa [email protected] fiind valabile doar dupa confirmarea scrisa din partea org ani zatorilor. Nu se pot face rezervari prin e-mail in ziua reprezentatiilor.

SAMBATA SONORA

BITUM vs. Mitos Micleusanu
match

13 martie, ora 20.00, Sala Ronda
Sound clash session: Bitum sound system vs. Mitos Micleusanu sound system

Se va da cu banul pentru a decide ordinea in care vor fi jucate aceste doua selectii componistice. Fiecare da acces catre opusuri inedite ce insumeaza zeci de ore de atenta constructie a unor “sisteme de sunet” gandite la rece, dar parca facute sa se intalneasca. Doua pozitii de compozitor intr-un peisaj cu masini, bucle, sample-uri, reguli nescrise si niciun interpret. Din ambele pozitii, acelasi vis al maretiei viitoare pentru tehnica bine temperata.

http://sambatasonora.blogspot.com/

Sambata sonora este un program al asociatiei Jumatatea plina in parteneriat cu CNDB.
Sponsor : Corcova Vineyards

Intrare libera.

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza arte, Port.ro, HotNews, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Hip Mag, Modernism.ro
—————————————————–
Centrul National al Dansului Bucuresti
TNB, B-dul Nicolae Balcescu 2, etaj 3/4 (acces spre Laptaria Enache)
tel: + 40 (21) 312 80 09
www.cndb