4x4g7kr2M-am hotarat sa nu imi public urmatorul volum de poezie in structurile editoriale consacrate. Asa ca am atasat volumul meu Corpuri romanesti 3 si vreau sa il pun la dispozitia oricarui artist este dispus sa realizeze o carte din punctul sau de vedere.
Ma intereseaza ca artistii care vor sa realizeze aceste carti de autor sa isi exprime in obiectul final propria viziune asupra a ceea ce este astazi o carte.

Copyrightul pentru obiectul final ramane al artistului, nici macar numele meu nu este nevoie sa apara in carte.
Singurele mele conditii sunt urmatoarele:
– cartea realizata (as prefera ca volumul sa poata fi rasfoit -fizic sau virtual- dar artistii pot folosi cat considera ei din carte sau din poemele atasate)
– as vrea ca volumul sa fie pus in vanzare (eu insumi ma oblig sa public pe blogul meu imagini ale volumului si pretul stabilit de artist)
– Eu ma oblig sa promovez cartea realizata de fiecare artist si viziunea pe care acestia o exprima ca si pretul pe care acestia l-au stabilit.
– Pretul volumului este cel pe care il considera artistul, eu neavand niciun fel de pretentii financiare. Poate doar ceea ce, dupa vanzare, artistul considera ca s-ar datora volumului de poezie initial. dar aceasta este complet la latitudinea artistilor.
– O ultima conditie ar fi sa pot folosi pentru promovarea cartii fiecarui artist imagini relevante privind conceptia acesteia.

volumul pe care vi-l propun il puteti solicita si il veti primi gratuit in format pdf de la adresa razvan_tupa@ yahoo.com

cu bine
Razvan Ţupa

http://poetica. rocultura. ro