S T A S *
(atelier de resapare unicate)

Pentru cei care vor mai mult decat Mobe*pert si mai deloc musamale si seturi de cearceafuri taiwaneze, pentru cei care vad in culori pana si filmele din ’40, pentru cei care nu se uita la televizor si nu stiu ce inseamna “bibelou de portelan”, acelora care cresc busuioc in ghiveci si nu margarete in glastre precum si celor care ora 5 le este mai familiara decat 17, ochelaristilor, domnisoarelor si domnisorilor, biciclisti si bicicliste, tinerelor talente nedescoperite, marinarilor pe panze freatice, discobolilor, aruncatorilor cu privirea, mamiferi si mamifere, dragi si drage… deschidem STAS.

Cash&Carry“, editia ParadisGaraj din mijlocul lui august, ne-a confirmat ceea ce banuiam: debaralele si camarile ascund comori. Veniti cu ele sa le transformam/bricolam/resapam.
Fiare de calcat, pick-up-ul vechi, perechea de bascheti cumparata cu un numar prea mic, scaunelul de bucatarie, setul de perle de plastic, clantele vechi si stricate, yale, caramizi, telefoane, laptopuri, masini de scris, umerase, oglinjoare, rame de fotografii, aparate de fotografiat, lampadarul bunicii, toate jucariile lumii, punga cu creioane colorate, lantisorul de la baie, evantaiele, stilourile, aerotermele bune si defecte, toate acestea cat si toate celelalte sunt bune de transformat. Veniti cu ele si lasati acasa hainele vechi.

Claudiu Cobilanschi (detalii despre ParadisGaraj aici)

*STAS
– noua abordare pentru obiecte si idei, numite “decoratiuni interioare”
– certifica originalitatea fiecarui obiect produs in Atelier.
– functioneaza in ideea de “coautor” intre proprietarul obiectelor si Atelier.
– unicatele STAS vor avea intotdeauna pretul stabilit de raportul cerere/oferta.

MIERCURI & JOI
24, 25 sept. 2008: 19.00 – 22.00
ParadisGaraj, Str. Batistei 20
(in spatele Intercontinentalului, prin fata Ambasadei Statelor Unite, in dreptul bisericii)
Locuri limitate, intrare libera.
Detalii participare: 0723 971 929