AVmotional 03
FESTIVALUL AUDIOVIZUAL
4+5 Noiembrie 2006 / White House + MNAC

PROGRAMUL festivalului si info depsre artisti @
http://blog.avmotional.com
www.myspace.com/avmotional


AVmotional, festivalul audiovizual romanesc a ajuns la cea de a 3-a editie!

Primele doua editii ale festivalului au prezentat mai mult de 50 de artisti din Romania, Bulgaria, Franta, UK si Austria cu peste 30 de proiecte audio-vizuale.

AVmotional 01 & 02 au avut un rol important in recunoasterea si dezvoltarea a scenei electronice si a celei audio-vizuale in Romania.

Primul DVD AVmotional 01&02 a fost lansat in iulie 2006 si include mai mult de 15 ore de muzica electronica LIVE si 28 de performance-uri live.
AVmotional 01&02 DVD poate fi considerat un documentar realist al scenei audio-vizuale romanesti si primele colaborari locale si internationale.

AVmotional 03 include Bucurestiul pe harta internationala a evenimentelor focusate pe relatia sunet&imagine si noile moduri de exprimare a acesteia. Este un eveniment multidimensional care pe decursul a doua zile va cuprinde concerte, performance-uri audio-vizuale live si prezentari, toate sustinute de unii dintre cei mai importanti artisti din scena internationala si cea locala.

Platfroma AVmotional prezinta si sustine proiecte audio-vizuale inedite, bazate pe technologii de cutting edge, high-tech sau low-tech si permanenta explorare si experimentare cu relatia sunet/imagine, incurajeaza interactiunea intre artistii multimedia si producatorii de muzica, promoveaza scena romaneasca a/v in afara tarii si, poate cel mai important, ofera sansa publicului roman sa intre in contact cu cele mai noi curente audio-vizuale.


AVmotional Stuff
http://blog.avmotional.com