Avem placerea de a va anunta deschiderea la Galeria Vector din Iasi a expozitiei de fotografie “FETISH” a artistei Paula Miklosevic (Belgrad).

Fotografiile Paulei Miklosevic, cu referinte la imaginile pornografice, redefinesc erotismul si elibereaza obsesiile sexuale de amenintarea unei functionalitati normale a societatii, devenind astfel o versiune kitch a consumismului. Prin fotografiile unor papusi erotice, corpul artificial ne duce catre o imaginatie in care sursa dorintei este in acelasi timp un impediment.

Paula Miklosevic (1977) a absolvit Universitatea de Arte din Belgrad la specializarea fotografie si in prezent studiaza literatura comparata la Universitatea din Belgrad. Este curatoare la Centrul Cultural Studentesc (SKC) din Belgrad si scrie articole pentru revista de fotografie IMAGO (Bratislava).

Galeria Vector din Iasi este un spatiu artistic non-profit care organizeaza expozitii de arta contemporana, dezbateri si workshop-uri in idea interconectarii scenei artistice locale (iesene si romanesti) in context international.