Fundatia Aquarius in colaborare cu Muzeul National de Arta Contemporana va invita la vernisajul expozitiei de arta fotografica cu lucrarile artistei Codruta Buciscanu, organizata cu sprijinul UE – programul Phare. Vernisajul va avea loc joi 28 noiembrie orele 18.00, la gazduita de Kalinderu MediaLab.
Mentionam ca expozitia este organizata in cadrul programului interdisciplinar, socio-cultural coordonat de dl. conferentiar universitar Iosif Kiraly.
Aceasta manifestare face parte din activitatile sustinute de Centrul de recuperare si reintegrare pentru copii cu disabilitati locomotorii, proiect desfasurat de Fundatia Aquarius cu sprijinul UE-Phare.
Ne bucuram sa va anuntam participarea dr. Petre Papacostea, membru corespondent a numeroase Academii de stiinta internationale si cunoscut antropozof, care va sustine un cuvant introductiv legat de tema expozitiei.

“Fotografiile de fata nu incearca sa ne socheze aratandu-ne infirmitati, sau explicitand in mod vizual suferinta. Prin faptul acesta ele se deosebesc radical de numeroasele fotografii de presa ce trateaza acest subiect. Codruta Buciscanu abordeaza suferinta in cunostinta de cauza, din interior, cu discretie dar si speranta, lasand ca acest amestec subtil sa transpara in unele detalii, priviri sau chiar zambete. Suferinta este partenerul de joaca si de viata al acestor copii insa poate deveni oricand si al nostru.”- Prof. Iosif Kiraly, Universitatea de Arte Bucuresti