Artistii Aurel Vlad, Florin Ciubotaru, Horia Pastina, Marin Gherasim, Mihai Buculei, Mircea Spataru, Neculai Paduraru, Ovidiu Maitec, Sorin Dumitrescu, Sorin Ilfoveanu, Stefan Caltia, Vasile Gorduz, Vladimir Setran

va invita la Galeria SELARI 13, pentru a vedea expozitia

“13 VIZIUNI COMPLEMENTARE”

Expozitia cuprinde 13 lucrari (7 de pictura, 6 de sculptura) si va fi deschisa timp de 13 zile, incepand de luni, 8 aprilie, iar vernisajul va avea loc miercuri, 10 aprilie 2002, orele 18.00

“SELARI 13 – O galerie cu personalitate”

Intr-o lume in care arta este lasata din ce in ce mai mult pe seama masinilor si a computerului (posteruri, icoane facute la stanta, sculptura unica facuta industrial etc.), Galeria de arta – Selari 13 se vrea un spatiu expozitional personalizat in care iubitorul de arta poate redescoperi valoarea autentica a UNICATULUI.

SELARI 13 este o galerie care isi propune sa promoveze exponential si sa promoveze arta contemporana romaneasca, aternind expozitii de idee sau personale, propunandu-si totodata si consacrarea si valorificarea artei tinere. Pentru a intretine caraterul viu, dinamic, dar si personalizant, al expozitiilor, in galerie se va instala un panou, un “altar” care urmeaza sa consfinteasca opera zilei.

SELARI 13 isi propune sa evite caraterul de bazar pe care deocamdata il au alte galerii cu vinzare. In concluzie, oricit de ambitios ar parea, ne propunem un profil de galerie de “tinuta” care, evitand spectaculosul gratuit, printr-o discretie programatica sa sustina calitataiv si sa valorifice arta contemporanana romaneasca, incercand un paradox relativ calitate spirituala plus beneficiu material.

SELARI 13, fosta galerie veche, este o galerie noua prin programul ei si are nevoie de noi, artisti si colectionari, dar si de mult noroc pentru a-si concretiza obiectivele.

Alexandru Chira
Consilier pentru programele expozitionale ale Galeriei “Selari 13”