In cadrul evenimentului de lansare Kulturama Studio, are loc  vernisajul expozitiei A.R.H. cu lucrari semnate Justinian Scarlatescu, miercuri 5 octombrie 19.00 in spațiul din strada Maria Rosetti, nr 45.
Kulturama Studio este continuarea proiectului Kulturama, ce timp de doua editii a adus arta contemporana in spatiul urban. Piata Revolutiei din Bucuresti a reprezentat punctul de intalnire al artistilor din mai multe generatii sub un numitor comun, creatie autentica.
Kulturama Studio devine astfel o platformă de comunicare a unui vast program cultural, ce include artele vizuale, teatrul, fotografia, muzica, programele educaționale pentru copii. Spațiul din strada Maria Rosetti, nr 45 este unul dinamic si interactiv si se constituie ca o alveola de creație și promovare, ce aduce în prim plan valorile reale, mesajul artistic și interacțiunea dintre artist și destinatarul final al acestuia, publicul și critica de specialitate.
Pe viitor, Kulturama Studio iși propune să devină un veritabil hub cultural, ce reunește creatori de frumos, manageri culturali, designeri, jurnaliști și pasionați de artă. 
Misiunea Kulturama Studio este aceea de a incuraja si promova talentul, inovatia, creatia si melanjul intre diferite forme de manifestare artistica, arta ca limbaj de comunicare si stil de viata. Spatiul este unul eclectic, in care traditia si noutatea se intalnesc la unghi perfect.
In viziunea echipei Kulturama Studio, arta face parte din viata de zi cu zi, schimba perspective, comunica si formeaza comunitati, transcende bariera timpului, astfel incat fiecare generatie sa transmita ceva unic si remarcabil.
In cadrul evenimentului de lansare Kulturama Studio, are loc si vernisajul expozitiei A.R.H. cu lucrari semnate Justinian Scarlatescu. Artistul combina formatia de pictor cu cea de fotograf si desenator.
Din zemuri suprapuse pe lemn se întrupează Arheii. Unici, impredictibili, într-o dinamică generată de hazardul numai parţial controlat. Fiinţe ale penumbrei, ei dislocă lumini înalte, iar din fulguirea aripilor lor se prefigurează zorii unei zile neînserate. Artistul îi caută, îi vânează şi-i aşterne într-o insolită colecţie. Subtil, inefabil, de neratat.’’ – curator Madalina Mirea.
justinian