Șase proiecte de design urban dedicate Capitalei, expuse pentru două săptămâni la București Mall

  • Pe lângă trenduri de fashion, București Mall aduce acum și trenduri de design urban prin proiecte realizate de unii dintre cei mai apreciați arhitecți, designeri de interior și de obiect din România, într-o expoziție în cadrul mall-ului
  • La vernisajul din 21 iulie atmosfera va fi animată de Nopame și Cristian Corvin care va fi prezent nu doar în calitate de designer, ci și de DJ

 

Pe 21 iulie București Mall lansează, printr-un vernisaj la care invită toți bucureștenii, expoziția Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank,  ce reunește șase proiecte de design destinate mediului urban, realizate de cunoscuți designeri și arhitecți români. Instalațiile expuse au fost propuse pentru PIDU CENTRAL BUCUREȘTI, proiect agreat de Primăria Capitalei.

Cele șase proiecte vor propune un obiect, o instalație, un concept care ar putea să completeze Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) agreat de Primăria Capitalei și care are ca direcţie majoră crearea unui centru al Bucureştiului competitiv la nivel naţional şi internaţional. Mai exact, presupune stabilirea unui traseu de două ore care reunește spații publice comunitare cu activități bine definite, integrate într-un sistem la nivelul întregului oraș. Proiectul este ghidat de arhitectul Mario Kuibuș, în cadrul inițiativei sale numite TUB.

Astfel, designerii care expun în cadrul expoziției de la București Mall sunt:

Corvin CristianRestituție susținut de București Mall

Dorin ȘtefanOmagiu lui Andrei Cadere susținut de Plaza România

Robert MarinBucur susținut de Stella Artois

Mihai PopescuPortobello Stradale susținut de Brikston

Ștefan BarutcieffMuseum Line susținut de Kerrock

Mădălin GheorgheThe ExFormation Panel susținut de Biutiful

 

Expoziția va fi lansată în cadrul unui vernisaj în data de 21 iulie, de la ora 20:00 la București Mall și va rămâne la București Mall până pe 9 august, când se va muta în Plaza România, pentru alte 3 saptamani.

La evenimentul de deschidere a expoziției vor fi prezenți cei șase designeri alături de arhitectul Mario Kuibuș, iar atmosfera va fi întreținută de Nopame și Cristian Corvin care va purta două pălării, cea de designer și cea de DJ.

Din toamnă, expoziția va putea fi văzută și în Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Instalart Madalin Gheorghe

Instalart Madalin Gheorghe

Instalart Corvin Cristian

Instalart Corvin Cristian