Asociația fotografilor de concerte – ‪#‎find_us‬ http://find-us.ro/

Marți, 12 ianuarie 2016, între orele 19.00-22.00, fotografii de concerte au participat o întâlnire în care au spus cine sunt, ce înseamnă pntru ei fotografia de concert, de ce fac asta, ce reprezintă pentru ei muzica și fotografia de concert și multe altele. Expoziția este dechisă pâna în 28 ianuarie 2016, la Hanul Gabroveni, ARCUB, str. Lipscani, în cele două săli de expoziție.

Expoziția este dedicată fotografilor afectați de tragedia din Colectiv. Lucrarile pot fi cumpărate în tiraj ediție limitată.

 

Citește un articol despre voluntarii #Colectiv marca Press One:  Îngerii #Colectiv. Povestea unor oameni care fac minuni pentru răniții din incendiu

Foto: Lucian Muntean

find_us asociatia fotografilor de concerte LM 01 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 02 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 03 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 04 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 05 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 06 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 07 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 08 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 09 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 10 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 11 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 12 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 13 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 14 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 15 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 16 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 17 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 18 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 19 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 20 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 21 find_us asociatia fotografilor de concerte LM 22

 

Implică-te și tu! Donații și licitații în scop caritabil

Dragi prieteni, referitor la imagini și la posibilitatea de a le cumpăra, am hotărât cu toții ca la fiecare print să facem o ediție limitată la 15 copii, ce vor fi numerotate de la 01 la 15, urmând ca seria 01 (fotografiile expuse) să fie vândute la licitație, cu un preț de pornire de 400 RON, iar seriile 02-15 să fie vândute la preț fix, respectiv 200 RON (cu titlu de donație).

Cum funcționează partea de licitatie?
Accesati pagina de licitatie, vă creați cont și plasați o ofertă, urmând ca apoi să fiți înștiințați pe e-mail dacă cineva a licitat mai mult. Sunt afișate numele fotografului, artistul și/sau trupa din fotografie, putându-se căuta în site după aceste coordonate. La fiecare imagine se regăsește și un cronometru cu timpul estimat până la terminarea licitației. Dacă doriți să rămâneți anonimi, completați câmpul de pseudonim. Vă mulțumim!

Cum puteti achizitiona print-uri la pret fix?
În două moduri:

Vizitând expoziția de la Hanul Gabroveni, unde, în permanență, în spațiul de la intrarea în cele două săli de expoziție, se află o persoană care centralizează aceste informații și unde se fac înscrieri
Online, accesând formularul de comandă.
La scurt timp după finalizarea expoziției (timpul necesar pentru executarea lucrărilor la tipografie), printurile vor fi livrate prin curier celor care le-au comandat. Fiecare exemplar va fi însoțit de un certificat de autenticitate din partea Asociației fotografilor de concerte – ‪#‎find_us‬, pentru a cărei înființare s-au început deja demersurile.