„20 de minute de celebritate” cu Mircea Suciu, iunie 2015

Ascultă mai jos:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

In 2014, Mircea Suciu (născut la Baia Mare în 1978) a participat la expoziția “Burning Down The House”, Bienala Internațională de Artă Contemporană din Gwangju, Coreea de Sud. In Ianuarie 2015 a avut prima sa expoziție personală la Galeria Zeno X din Antwerpen, galerie cunoscută în întreaga lume pentru programul său, care include prezentarea unora dintre cei mai cunoscuți pictori din lume. A participat regulat la târguri internaționale de artă ca: Frieze Londra, Frieze New York, FIAC Paris și Art Basel. Lucrările sale au apărut ca ilustrație pentru coperțile unor reviste internaționale ca “ARTnews” și revista “Sinteza” din România, care i-a dedicat in 2014 un număr special, iar recent, desenul intitulat “The Deceiver” (Seducătorul) a fost ales pentru coperta ediţiei americane a celebrei publicaţii internaţionale “Drawing People, The Human Figure in Contemporary Art” editată de Thames Hudson (2015)

Imagini din expoziție mai jos:

Mircea Suciu „Fractura” @ MNAC

////

„20 de minute de celebritate”, un parteneriat între Radio România Internațional și Modernism.ro, este o emisiune lunară despre românii care au descoperit cum să pună în aplicare ideile lor creative și care acum ne vorbesc despre rezultatele lor.

Share This: