“40 de zile” cu CHRIS SIMION

 Vă așteptăm luni, 8 iunie 2015, ora 19.00, în spațiul cultural Gallery din str. Leonida nr. 9-11, București, la o întâlnire de suflet cu CHRIS SIMION!

“Încotro?” este o întrebare pe care ne-o adresăm de multe ori când ne aflăm la răscruce de drumuri. Chris a găsit răspunsul în “40 de zile”, ultima sa carte apărută în luna martie a.c. la Editura Trei. A fost scrisă în 40 de zile și a fost lansată în 40 de orașe printr-un turneu unic în România de 40 de zile, în 40 de librării și 40 de întâlniri față în față cu cititorii.

Poate fi cartea “40 de zile” o continuare a romanului său anterior “Ce ne spunem când nu ne vorbim”? Vom afla chiar de la Chris. Un jurnal de introspecție, de meditație și, în final, de alegere. Vom avea și o sesiune de autografe, precum și timp berechet pentru discuții pline de sinceritate.

Dacă ajungeți un pic mai devreme, puteți studia, admira, critica câteva dintre cărțile-obiect expuse în acest moment în galerie în cadrul expoziției “Bienalei de carte-obiect” alături de corpurile de iluminat realizate de artistul Răzvan Supuran în cadrul unui proiect mai amplu numit “Luminish”.

 

“Cele 40 de zile de reflecție și sinceritate îți dau răspunsul și la final nu mai ai nicio șansă de ezitare… simți exact pe unde s-o iei.”

– Chris Simion –

afis simion