După 4 ani în care ne-am cunoscut doar online, comunitatea Breslo.ro va invită la Breslo Handmade Hub, un eveniment ce se anunță printre cele mai creative din această primăvară.

Breslo Handmade Hub va avea loc în weekend-ul de Florii, 4-5 Aprilie, 10:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Hanul lui Manuc).

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/984257798252880/

Website eveniment: https://www.breslo.ro/event

Breslo Handmade Hub va fi o ocazie unică pentru publicul bucureștean de a-și cunoaște artiștii preferați și de a cumpăra cadourile pentru Paște și Florii într-o atmosferă creativă, îmbogățită cu degustări de dulciuri de casă, ședințe foto, sushi proaspăt pregătit și ateliere gratuite pentru pasionații de handmade.

poster breslo handmade hub

60 de creatori talentați și sute de cadouri handmade pentru Paște și Florii

Zona de târg din cadrul evenimentului este pregătită special pentru sărbătorile de primăvară, cu sute de produse lucrate manual: haine, genți, cosmetice bio, bijuterii, jucării și decorațiuni.

 

Zonă amenajată pentru ședințe foto cu profesioniștii de la F64

În parteneriat cu fotografii F64, zona foto din cadrul evenimentul va fi amenajată special pentru portrete profesioniste cu accesorii florale.

 

Degustare de sushi proaspăt pregătit, în weekend-ul cu dezlegare la peste

Chefii My Sushi vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a încerca sortimentele lor de sushi, precum și de a cumpăra porții pentru acasă.

 

Degustări de tarte, prăjituri și dulcețuri de casă, alături de Aqua Carpatica

Cuptorul lui Robert (https://www.breslo.ro/CuptorulLuiRobert) și Bunicel vor servi delicii home-made, alături de Aqua Carpatica

 

Ateliere creative pentru pasionații de handmade

Creatorii de la Breslo Handmade Hub vor învăța vizitatorii să își creeze propriile bijuterii, decorațiuni, cosmetice home-made și multe alte produse handmade.

 

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/984257798252880/

Website eveniment: https://www.breslo.ro/event

_______________

 

Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 130 000 de membri iubitori de handmade, Breslo este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de produse handmade și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

 

Cu sprijinul:

Impact Hub București, Aqua Carpatica, F64, Vibe FM

 

Și suportul media al:

unica.ro, avantaje.ro, psychologies.ro,, viva, glamour

sapteseri.ro, mixtopia.ro, feeder.ro, revistabulevard.ro, orasulm.eu, getlokal.ro, urbo.ro, vinsieu.ro, metropotam.ro, neapărat.ro

iqads.ro, adelaparvu.com, modernism.ro, artwe.ro, igloo.ro, artout.ro, veiozaarte.ro,

baby.unica.ro, totuldespremame.ro

kudica.ro, garbo.ro, envy.ro, yuppy.ro, feminis.ro, divahair.ro, 121.ro, yve.ro, ele.ro, eva.ro