vizual Marche de NoelMarché de Noël  – Târgul cadourilor de designer

Casa Universitarilor/ 13 & 14 decembrie

Voulez-vous Marché avec nous?

Marché de Noël, târgul cadourilor de designer, se pregătește din nou să fie cel mai cool eveniment de Crăciun! Pe 13 și 14 decembrie, la Casa Universitarilor – un challet din povești din strada Dionisie Lupu 46, te întâlnești cu designerii și cu colecțiile lor – obiecte de design, bijuterii de autor, creații vestimentare, bunătăți, produse beauty și bio.

“Obiectele produse de designeri și artiști autohtoni, unicat sau în serie limitată, au concepte inedite, sunt create din materiale neașteptate și produc efecte… neașteptat de bune! Sunt cadouri de Crăciun care surprind, creează o stare, iar întâlnirea cu designerul se întâmplă într-o atmosferă bună și e o experiență la care nimeni nu ar trebui să renunțe” spune Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.

Marché de Noël este, în termeni clasici, un târg cu cadouri specifice sărbătorilor de iarnă; dar, ca să înțelegi cu adevărat cum se întâmplă lucrurile aici, imaginează-ți un loc unde descoperi designeri minunați, idei noi, creații incitante și amuzante, iar fantezia ta poate să-și facă de cap, printre arome bio și mici surprize, fotografii și priviri sclipitoare, gusturi noi și prieteni vechi.

De fiecare dată altfel dar mereu bine dispus, Marché de Noël aduce zâne bune care fac imposibilul posibil și îți îndeplinesc toate dorințele – fie ele îndreptate către obiecte de artă, decorațiuni de brad frumos meștesugite, bijuterii de autor, creații vestimentare sau obiecte de design!

Aşadar, pe 13 şi 14 decembrie, Marché de Noël e cel mai bun scenariu pentru week-endul tău!

 

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, București

 

Orar:  sâmbătă 13 decembrie, duminică 14 decembrie:  11.00 – 20.00

Bilet de intrare: 10 lei

Parteneri Media:

Gold FM, Zeppelin, Fashion and Beauty, Feeder, Modernism, RFI, Senso TV, Radio România Cultural, Getlokal, Kudika, Yuppy, Port.ro, AloModa, DivaHair, Neapărat.ro, Visuell, Eroiiromanieichic.ro, 121.ro, Port.ro, Șapte Seri, Metropotam, Igloo