afisAutor12
Conecteaza-te la bijuteria contemporana! In weekend-ul 1 si 2 noiembrie, la Casa Universitarilor din Bucuresti, vino la targul Autor sa afli who’s who in bijuteria contemporana: cunoaste designerii si pe cei care o poarta!

AUTOR, cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din sud-estul Europei, se pregatește de cea de-a 12-a editie, de data aceasta intr-un spatiu nou: un palat gotic elegant, demn de cei mai buni designeri romani si internationali – 43 de participanti selectati la AUTOR 12 vor expune la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46).

Designerii participanti au fost selectati de catre un juriu international, am avut multe aplicatii si abia asteptam sa vedeti colectiile de bijuterie contemporana create special pentru editia de toamna a evenimentului. Cu siguranta lucrurile merg in directia buna, prietenii Autor stiu deja ca nimic nu se compara cu atmosfera incredibila care se construieste in cele doua zile ale evenimentului; bijuteria contemporana ne conecteaza si ne completeaza. – Dan Piersinaru, director si fondator Autor.

Premiile Autor au impus designerii romani pe piețele internaționale, iar asta le face din ce in ce mai dorite, mai relevante și valoroase. Autor continua seria de premii inițiate la edițiile trecute: Autor Awesome Award (un curs intensiv la Achimia Jewelry School din Florența), premiul Elle, prin care stiliștii ELLE aleg in cadrul evenimentului un designer caruia ii dedica un articol in ediția din decembrie 2014 a revistei, premiul Assamblage (curs de bijuterie oferit de scoala de bijuterie Assamblage unui designer promitator, la inceput de drum) si, in premiera, la Autor 12, Premiul Publicului: designerul ales participa automat la urmatoarea ediție Autor!

Focus Designer – David Sandu
Fondator al Scolii de Bijuterie Contemporana Assamblage și furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, David este de asemenea și primul artist roman care a participat la un targ internațional de bijuterie. Mai mult, David Sandu participa in premiera la Autor.

La fata locului va mai asteapta:

Revista Autor – un proiect independent, experimental și curajos  devenit un veritabil collectible, alaturi de o selecție de publicații independente din zona alternativa și

Zona de lounge, cu piano room, good food (prin partenerii noștri Fru Fru), good music&good friends.

1-2 noiembrie, Casa Universitarilor, strada Dionisie Lupu nr. 46. Intrarea 10 lei.

Parteneri media: ELLE, RFI Romania, Iqads, Institute the Magazine, Zeppelin, ArtClue, Igloo, Port.ro, DivaHair.ro, FMWG, Envy, Designist, SensoTV, Feeder, FashionandBeauty, Modernism, Garbo, GetLokal, Alomoda, Kudika, 121.