brand Carmen Emanuela PopaBrandul Carmen Emanuela Popa, expunere prestigioasă internațională, fashion store în București din septembrie 2014

Creațiile brandului Carmen Emanuela Popa, ales, prezentat și preferat atât în cadrul evenimentelor internaționale de profil cât și în conținutul editorial al presei de specialitate, vor putea fi admirate într-un fashion store, la numărul 122 din Calea Victoriei |București, din 26 septembrie 2014.

 

În spatele brandului de design vestimentar românesc Carmen Emanuela Popa se regăsește un demers artistic și conceptual atent construit, care estompează limitele dintre artă și modă, dintre haute couture și pret-a-porter. Detaliile și contururile ținutelor sale, rigoarea cusăturilor, calitatea foarte înaltă a materialelor folosite, intransigența pentru abordarea holistică a unei ținute, trădează sensibilitate și emoție și propun o negociere permanentă a normelor.

Somewhere over the rainbow - SS 2012 Collection Carmen Emanuela Popa, foto credits Gabriel Hennessey Photography

Somewhere over the rainbow – SS 2012 Collection Carmen Emanuela Popa, foto credits Radu Dumitrescu

 

Carmen își regizează cu atenție incredibilă fiecare colecție și prezentare a acesteia, acordând importanță tuturor elementelor care au contribuit la creație: conceptului care a dat tonul colecției, rafinamentului țesăturilor, coregrafiei modelelor, surprizei accesoriilor folosite, senzitivității muzicii.

Cea mai recentă colecție Carmen Emanuela Popa, Spring-Summer 2014, dezvăluie personalitatea unei femei care reușește să își atingă scopurile, dar fără compromisuri. Rămâne sensibilă și puternică, este dinamică și activă, păstrându-și armonia interioară.

Evenimente prestigioase de modă de la Atena sau Moscova fie au remarcat-o și    menționat-o ca pe un designer extrem de interesant prin filosofie și abordare, fie i-au acordat Best Catwalk Award (pentru colecția „Contemporary Unknown Soldier”).

Contemporary Unknown Soldier-SS 2013 Collection Carmen Emanuela Popa-The Best Catwalk prize Athens Xclusive Designers Week, foto credits Radu Dumitrescu

Contemporary Unknown Soldier-SS 2013 Collection Carmen Emanuela Popa-The Best Catwalk prize Athens Xclusive Designers Week, foto credits Gabriel Hennessey Photography

Publicații internaționale lider în zona de fashion, cum ar fi British Vogue sau British Tatler, au oferit puține recenzii selectând designeri tineri străini, iar Carmen a fost surprinsă și emoționată să se afle printre aceștia.

///////////

Carmen și-a descoperit pasiunea de a crea la 6 ani iar în adolescență a fost puternic impresionată de Picasso, Modigliani și Monet. A absolvit Universitatea de Arte din București și a lansat brandul Carmen Emanuela Popa în 2011. Colecțiile sale haute couture au fost prezentate în cadrul prestigioaselor Mercedes-Benz Fashion Week Russia și Athens eXclusive Designers Week în 2013 și au fost menționate în recenzii în presa de specialitate. A inițiat programul „aRT PROJECTS” prin care creează, împreună cu artiști vizuali, spectacole-performance. Are în pregătire și un proiect literar, „Hoinărind în deja-vu”, care va fi lansat anul viitor.

Se inspiră din realitatea dramatică a secolului 21, se lasă impresionată de diversitate, de antiteze, de diferențele între lumea înconjurătoare și universul interior al fiecăruia. Trăiește și lucrează în București.

Din 26 septembrie 2014, brandul Carmen Emanuela Popa va fi prezent în noul fashion store din Calea Victoriei nr. 122 din București.

www.carmenemanuelapopa.com

 

WOMAN N - SS 2014 Collection Carmen Emanuela Popa, foto credits SS 2014 MBFW Russia

WOMAN N – SS 2014 Collection Carmen Emanuela Popa, foto credits SS 2014 MBFW Russia