Drawings-by-Oana-CosugSCHIȚE de Oana Coșug

Expoziție de grafică la sediul ICR Tel Aviv

22 iulie – 20 septembrie 2014

În perioada 22 iulie – 20 septembrie 2014, ICR Tel Aviv găzduiește expoziția „Schițe de Oana Coșug”, care cuprinde 20 de lucrări de grafică realízate de artistă în tabere de creație de la Tescani și din Delta Dunării.

Lucrările selecționate pentru această expoziție sunt schițe spontane, de observație, elemente figurative tratate ca forme și texturi abstracte, prin tehnici și materiale consacrate abordate neconvențional. O parte dintre acestea au fost dezvoltate în compoziții și proiecte de mari dimensiuni.

Oana Coșug a studiat pictura cu prof. Teodor Moraru și a obținut diploma de licență la Universitatea Națională de Artă din București, în anul 2002. Din anul 2005 s-a stabilit în Belgia iar în 2009 a absolvit studiile de masterat la Academie Royale des Beaux Arts de la Bruxelles. Biografia sa cuprinde numeroase expoziții personale și participări la expoziții colective și de grup din România, Belgia, Italia, Japonia. În anul 2012 a obținut premiul I la Bienala Internațională de Desen de la Namur.

Mai multe detalii despre Oana Coșug: http://www.oana-cosug.com/.

Expoziția poate fi vizionată de luni până joi între orele 10:00 – 15:00, la sediul ICR Tel Aviv, B-dul Shaul Hamelech 8, etaj 6.

Pagina evenimentului: www.icr.ro/oanacosug_ro.