Top 220 Romanian Artists

tumblr_mwmz3mkDMu1qzem3qo1_500

Rating Romanian Artists

Modernism.ro has put together a list of 220 Romanian artists out of some of the most influential creatives in Romanian art and most interesting artists in Romania and abroad. The list is based on the frequency of the artists names coverage in the media during the period 2009-2014.

You can vote up to 5 names.

The voting period is July 17- October 30, 2014.

The first five names of the top will be fetured in Modernism Artist of the Month.

Thanks for your input!

220 Romanian Artists

Total Voters: 6,542

Loading ... Loading …
62 total comments on this postSubmit yours
 1. asculta bine Isabela Murivale cu diverse identitati;nu ma ntereseaza topul asta nu te cunosc asa ca ciocu mic ca te faci de rahat zilnic ;daca mai o sinura data mi te adresezi,stiu cum sa te gasesc,repet nu ma intereseaza acest top penibil si ma descalifica sa fiu asociat cu diversele tale nume Murivale sau cum te cheama

 2. MURIVALE,SIDA,GHENIE SI DAN HATMANU SUNT GENIALII CONTEMPORANI.PATRU MARI MAESTRI.FELICITĂRI TUTUROR.

 3. Murivale pe primul loc? Voi vorbiti serios? :))) Oameni buni, nu suntem pe 1 aprilie! God! Se duce lumea artistica de rapa. Cum puteti vota niste non-valori care au impresia ca sunt “cei mai buni” dar in realitate, daca le-ati privi cu atentie lucrarile, ati vedea ca scrie “AMATORISM” pe ele.Serios acum! Publicul roman nu e educat in ceea ce priveste domeniul artistic iar lucrul acesta, se vede extrem de bine prin persoanele care voteaza doar artisti care sunt dispusi sa coboare cu integritatea sub nivelul marii, doar pentru a-si urma propriile interese. Am impresia ca este topul amatorilor, nici de cum a artistilor. Nu degeaba exista expresia “Spune-mi cu cine umblii ca sa iti spun cine esti”. Acesti “fani” ai lui Murivale, sunt exact ca si el. Falsi, penibili si josnici. Sunt capabili sa isi piarda respectul de sine, integritatea si valoarea prin niste milogeli mizerabile si extrem de ieftine. ROMANIA, TREZESTE-TE! Pana nu e prea tarziu!

 4. Vă bateți între voi fără să vă dați seama că topul este făcut pentru a atrage lumea pe site, chiar nu contează cine iese pe primul loc, cel care va câștiga este chiar modernism.ro.

 5. CRED CA TOVARASUL SIDA ARE PROBLEME CU FRUSTRAREA. EU NU CUNOSC NICIUN ARTIST PERSONAL. IMI PLAC F MULT CALTÎIA,MURIVALE,GHENIE,DAN HATMANU,VALENTIN TANASE,VICTOR CIOBANU,KRAMMER,TOLAȘ,MIRCEA BARZUCA CARE NU SUNT PE LISTĂ SI RATĂ .TOV SIDA ARE OFTICA PUTERNICA, SE VEDE.! NU ARE LOC IN COLECTIA MEA ACEST NETALENTAT SI TOTAL NEINSPIRAT.

 6. I agree with this list falling a little short. Over here in the states, we recognize some very talented Romanian Artists (representatives of your country if you will) who are just not on this list! I can tell from your list it is not just artists who live IN Romania, either.

 7. Nea MURIVALE, esti penibil, si mai penibil este faptul ca nu realizezi asta.

 8. MURIVALE ESTE CEL MAI BUN! IMI PLACE MULT DRAGOS ALEXANDRU , GHENIE SI RATĂ

 9. SIDA ,GHENIE SI MURIVALE SUNT F TARI.VĂD CĂ EI NU PREA SE SUPORTĂ DAR SUNT BUNI SI TALENTATI.

 10. Il cunosc personal pe George Dragomir. Dar locuieste in CANADA. O fi asta un motiv de nu este si el pe lista?

 11. MURIVALE CAME IN MONTECARLO WITH GRAET SUCCES

 12. daaaaaaa !

1 pingback on this post
Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank