Mooza_Image 800 x 600_20.06

Dacă ești un antreprenor creativ în domenii precum designul vestimentar și de accesorii, design interior sau produse cosmetice îți poți dezvolta afacerea, timp de o lună, în propriul tău magazin din Băneasa Shopping City.

Trebuie să te înscrii până la data de 9 iulie 2014 în proiectul Mooza Pop Up Store și apoi Băneasa Shopping City te ajută  să strângi cel mai mare număr de voturi pe platforma online pusă la dispoziție de ei. Pentru aceasta, trebuie să îți creezi un profil pe platforma www.baneasashoppingcity.ro/mooza și să înscrii un spot video de prezentare cât mai original pentru brandul tău. În intervalul 10 iulie – 1 august 2014, fanii și iubitorii de design vor avea posibilitatea să voteze pentru brandul pe care îl doresc în Băneasa Shopping City.

În plus, pe durata întregii perioade de votare, designerii intrați în competiție vor beneficia de promovare în mediul online, prin intermediul canalelor de comunicare ale Băneasa Shopping City:Facebook, YouTube, Pinterest și Google+.

MOOZA Pop Up Store este o inițiativă unică în România, prin care Băneasa Shopping City își propune să scoată la lumină creativitatea antreprenorilor din domenii precum designul vestimentar și de accesorii, design interior sau produse cosmetice. Prin experiența operării unui magazin aflat în spațiul de întâlnire al oamenilor cu stil şi personalitate, antreprenorii vor căpăta o nouă perspectivă în dezvoltarea viitoarelor etape ale propriului business. Vizați sunt, în special, manufacturierii talentați, care au o identitate mai mult în mediul online decât în cel offline. Centrul comercial pune la dispoziția celor mai apreciați dintre aceștia un magazin complet decorat.

Mai multe detalii despre MOOZA Pop Up Store puteți citi în secțiunea dedicată din  www.baneasashoppingcity.ro, iar pentru întrebări ne puteți scrie la adresa de e-mail [email protected]

Spoturile video de promovare se pot înscrie pe platforma online www.baneasashoppongcity.ro/mooza.