Galeria Art YourselfExpozitia Departamentului de Arta Murala din cadrul Facultatii de Arte Decorative si Design

Expozitia Departamentului de Arta Murala cu titlul „Secvente”de la Galeria Art Yourself, face parte din suita de manifestari omagiale care celebreaza implinirea a 150 de ani de la infiintarea Scolii de Belle Arte in Bucuresti.

Gratie parteneriatului intre Universitatea Nationala de Arte si Galeria Art Your self in acest an vor avea loc doua evenimente expozitionale importante ale facultatii pe simezele galeriei. In luna iunie expozitia Departamentului de Arta Murala urmata in luna noiembrie de expozitia Departamentului de Ceramica, Sticla, Metal. Ambele departamente fac parte din Facultatea de Arte Decorative si Design.

Revenind la expozitia “Secvente” a Departamentului de Arta Murala asa cum se poate intui din titlu am ales spre expunere o reprezentare secventiala a tuturor disciplinelor de specialitate predate in cadrul programului nostru de studiu. Pe simeze se intalnesc intr-un dialog si dozaj bine echilibrat, exercitii tehnice de fresca, mozaic, al  secco, arta icoanei, pana la proiecte de arta novatoare in spatiul public, dublate de experimente personale ale studenilor din departament.

Expozitia Departamentului de Arta Murala (1) Expozitia Departamentului de Arta Murala (2) Expozitia Departamentului de Arta Murala (3) Expozitia Departamentului de Arta Murala (4) Expozitia Departamentului de Arta Murala (5) Expozitia Departamentului de Arta Murala (6) Expozitia Departamentului de Arta Murala (7) Expozitia Departamentului de Arta Murala (8) Expozitia Departamentului de Arta Murala (9) Expozitia Departamentului de Arta Murala (10) Expozitia Departamentului de Arta Murala (11) Expozitia Departamentului de Arta Murala (12) Expozitia Departamentului de Arta Murala (13) Expozitia Departamentului de Arta Murala (14)

Totodata, pe tot parcursul expozitiei, studentii nostri vor realiza doua picturi murale exterioare in foisorul de la etajul I al galeriei, gestul lor constituindu-se intr-un real work in progress ce developeaza publicului etapele realizarii unei picturi murale de buna calitate.

Conf. univ. Dr.Cosmin Paulescu

Decan FADD