Expoziţia de tapiserie „Bărbaţi la război” @ Muzeului Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

Expozitia de tapiserie BARBAŢI LA RAZBOI (1) Expozitia de tapiserie BARBAŢI LA RAZBOI (2) Expozitia de tapiserie BARBAŢI LA RAZBOI (3) Expozitia de tapiserie BARBAŢI LA RAZBOI (4) Expozitia de tapiserie BARBAŢI LA RAZBOI (5) Expozitia de tapiserie BARBAŢI LA RAZBOI (6) Expozitia de tapiserie BARBAŢI LA RAZBOI (7)

Începând de miercuri, 14 mai 2014, Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» prezintă publicului expoziţia de tapiserie cu titlul «BĂRBAŢI LA RĂZBOI», organizată de muzeul nostru în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala Arte Decorative Bucureşti.

Expoziţia cuprinde 32 de lucrări ale artiştilor Gheorghe Gogescu, Traian Ştefan Boicescu, Vasile Dobre, Mihai Moldovanu, Nicolae Zâmbroianu şi Ioan Deac Bistriţa, putând fi vizitată până la finele lunii iunie 2014.

Prezentarea oficială a expoziţiei «BĂRBAŢI LA RĂZBOI»  a avut loc miercuri, 14 mai 2014, ora 15, în prezenţa artiştilor, la sediul muzeului din Baia Mare, str. 1 Mai, nr. 8.

1 comment on this postSubmit yours
  1. Foarte frumoasa expozitie, felicitari!

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank