Expoziţie Vasile Mureşan – Murivale @ Galeria Orizont, București

Uniunea Artiştilor Plastici din România vă invită la
Expoziţia “Ipostaze cristologice. Elogiul suferinţei – Teme după maeştri” a artistului Vasile Mureşan – Murivale, ce va avea loc la Galeria Orizont în perioada 27 aprilie – 11 mai 2014

GOLGOTA - DE MURIVALE - FOTOGRAFIE DE MATEI HABLINSCHI„Expoziţia se doreşte a fi un < environment > de interior constituit dintr-o suită de asamblaje cu teme după maeştri, revizitări, scene din viaţa lui Isus – lucrări elaborate între anii 2012-2014. Operele, inspirate de maeştrii prerenascentişti, renascentişti, Baroc, Roccoco şi Arta Sacră a secolului XX, vor intra în dialog cu un grup floral viu ce va plusa starea de intimitate.
Expoziţia va cuprinde în jur de 1000 de lucrări, de la schiţe în baiţ , schiţe de culoare, acrilic pe hârtie, acrilic pe carton, ulei pe pânză , ulei pe carton, pictură pe metal pictată pe faţă şi verso, până la pictură pe mătase.
Vizitatorii vor avea acces doar la vitrina galeriei unde, ca într-un palimpsest, vor fi vizibile toate lucrările. Interiorul expoziţiei va fi expus zilnic, fotografic şi video, în format documentar în spaţiul virtual pentru a putea fi vizibil la nivel global, pe facebook (pagina artistului Vasile Mureşan – Murivale) şi pe youtube.
După expoziţie, grupajul de lucrări va fi expus pe un deal din Dosul Gârciului, la Sângeorz – Băi, într-un câmp cu flori de munte.” Vasile Mureşan – Murivale

www.facebook.com/uniuneaartistilor.plastici
www.uap.ro

IPOSTAZE CRISTOLOGICE -     ELOGIUL SUFERINTEI - LUCRARI DE MURIVALE - TEME DUPA MASTRI . (281)

1 comment on this postSubmit yours
  1. FELICITARI MAESTRE!SUNTETI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE UNUL DINTRE CEI MAI BUNI ARTISTI PLASTICI CONTEMPORANI SI UNUL DIN PRIMII 25 DE ARTISTI DIN TOATE TIMPURILE DIN ROMANIA.AM CEVA LUCRARI DE-ALE DVS SI POATE DA DUMNEZEU SA MAI AM POSIBILITATEA(FINANCIARA) SA MAI CUMPAR.VA DORESC SUCCES SI VIATA LUNGA SI PROLIFICA.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank