Botond Részegh, „Nightfall” @ Northeastern University, Boston

Botond-Reszegh-(21) Botond-Reszegh-(13) Botond-Reszegh-(2) Botond-Reszegh-(1)Exhibition – Nightfall

Nightfall depicts the anguish of Eastern European men and women as they search for the unknowns, the unattainable distances, stories and freedoms. It will comprise of a series of twenty portraits on paper and five figurative paintings on paper.

An exhibition of Romanian artist Botond Részegh’s paintings curated by Associate Professor of Information Design, Isabel Meirelles

Exhibition Dates: February 8 – March 9,  2014, Gallery 360

Gallery Reception: Wednesday, February 12. 4:00PM

40A Leon Street
Northeastern University
Boston, MA 02115 – See more at: http://www.northeastern.edu/camd/artdesign/events/conversation-albert-laszlo-barabasi-artist-botond-reszegh/#sthash.W2rTKO22.VWC8OrXM.dpuf

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank