Invitație de participare la ART SAFARI BUCUREȘTI 2014

ART SAFARI BUCURESTI 2014Ne face plăcere să vă anunţăm lansarea aplicaţiei de participare la prima ediţie a Pavilionului de Artă ART SAFARI Bucureşti. Aplicaţia de participare conţine formularul de participare, dosarul de participare, ghidul şi condiţiile de participare aferente fiecărei secţiuni a Pavilionului de Artă, ce va avea loc în perioada 22-25 mai 2014 în Piaţa George Enescu (Piaţa Palatului Regal), Bucureşti.

ART SAFARI este primul pavilion profesional și public de artă, destinat deopotrivă artei de patrimoniu şi artei contemporane din România, ce va reuni peste 100 de galerii şi dealeri de artă, dar și muzee și institute culturale, atât din ţară, cât şi din afara ţării. Se vor expune de la lucrări de pictură și sculptură, la bijuterie, design şi obiecte de colecţie, într-o manieră ce va dovedi rafinament şi o bună cunoaştere a demersului curatorial.

ART SAFARI BUCURESTI 2014 3

ART SAFARI este organizat sub înaltul patronaj al Primăriei Municipiului Bucureşti, de Asociaţia Comercianţilor Operelor de Artă din România (ACOAR), cu participarea Asociaţiei Galeriilor de Artă Contemporană din România (AGACOR), având ca partener cultural principal Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic (AMPT). Principalul partener al Pavilionului de Artă este Deutsche Bank.

ART SAFARI BUCURESTI 2014 1ART SAFARI înseamnă performanţă, pasiune şi excelență și reflectă nevoia de a construi împreună un sistem de piață de artă de nivel european, prin implicarea tuturor actorilor care formează spațiul de circulație a valorilor culturale.

ART SAFARI BUCURESTI 2014 2Pentru a aplica în vederea expunerii la Pavilionul de Artă ART SAFARI, vă rugăm să descărcaţi următoarele documente folosind link-urile de mai jos:

Vă rugăm să citiți informaţiile, să completaţi şi să semnaţi Formularul de participare şi să trimiteţi toate informațiile solicitate pentru ca aplicaţia dumneavoastră să fie completă către următoarea adresă de e-mail:info@artsafari.ro. Vă stăm la dispoziţie pentru orice alte informaţii.

Mai multe informaţii pe www.artsafari.ro.

Vă mulţumim pentru interesul acordat şi aşteptăm cu drag aplicația dumneavoastră.

Ne vedem la Bucureşti!

Echipa ART SAFARI by Deutsche Bank

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank